10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNational(VIDEO) Liderii Coaliției au semnat un nou Acord

(VIDEO) Liderii Coaliției au semnat un nou Acord

-

Liderii coaliției PNL – USR PLUS – UDMR au anunțat marți seară că au ajuns la un acord care să pună capăt crizei guvernamentale. Ei au anunțat că au semnat o completare la acordul de coaliție, iar noul ministru al Sănătății va fi propus miercuri dimineață.

Cei patru lideri de partide și premierul Florin Cîțu au făcut declarații scurte în care au anunțat semnarea noului acord. Ei au refuzat să răspundă întrebărilor ziariștilor, potrivit HotNews.

Ludovic Orban: „Cei care au pariat pe faptul că nu ne vom înțelege și-au făcut iluzii“

„După două zile de discuții serioase, am convenit să semnăm o completare la acordul de coaliție, care să aducă proceduri și puncte de vedere care să ducă la creșterea încrederii în parteneri, care să ducă la îmbunătățirea mecanismelor de guvernare și performanță de guvernare. Cei care au pariat pe faptul că nu ne vom înțelege și-au făcut iluzii, suntem o coaliție care cooperează, cu dialog bazat pe respect reciproc, pe încredere. Suntem preocupați în primul rând de o guvernare care să duc la o îmbunătățire a vieții românilor”, a spus Ludovic Orban, președintele PNL.

Dan Barna:Coaliția a depășit astăzi o situație delicată

„Coaliția PNL – USR PLUS – UDMR a depășit astăzi o situație delicată”, a completat Dan Barna, copreședintele USR PLUS.

Kelemen Hunor: „Această coaliție nu are alternativă“

„Această coaliție nu are alternativă. În acest act adițional nu există lucruri extravagante (…) ci doar câteva puncte accentuate. Sper că e singurul acord adițional”, a spus Kelemen Hunor, președintele UDMR.

Florin Cîțu: „De mâine vom avea un ministru al sănătății“

„De mâine vom avea un ministru al sănătății care va avea susținerea mea și a cabinetului pe care îl conduc”, a spus premierul Florin Cîțu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:33

(VIDEO) Șarpe ascuns în camera pompelor de alimentare cu...

Un șarpe ascuns în camera pompelor de alimentare cu...

ȘTIRI GdS