Acasă Politica National VIDEO LIVE: Guvernul Dăncilă a picat

VIDEO LIVE: Guvernul Dăncilă a picat

-

Guvernul PSD Viorica Dăncilă a fost demis de plenul Parlamentului, care a aprobat joi moțiunea de cenzură depusă de opoziție cu 238 de voturi ”pentru”.

Au fost 399 parlamentari prezenți, dintre care 245 au vodat. Moțiunea de cenzură a trecut de votul Parlamentului cu 238 voturi pentru şi voturi contra – 4, abțineri – 0. Moțiunea a întunit majoritatea voturilor cerute de Constituție pentru adoptare, astfel că Parlamentul retrage încrederea acordată Guvernului.

Votul a fost secret, cu bile. Pentru trecerea moțiunii de cenzură era nevoie de cel puțin 233 de voturi. Săptămâna trecută, la depunere, moțiunea a fost susținută de 237 de semnături.

Guvernul Dăncilă a picat. Soarta Guvernului Dăncilă a fost decisă azi prin votul la moțiunea de cenzură într-o ședință programată de la ora 10.00. Viorica Dăncilă a declarat încă de la început faptul că este convinsă că moțiunea de cenzură va pica, în timp ce liberalii au spus spun că se bazează pe cel puțin 10 voturi suplimentare.

ȘTIRI VIDEO GdS

SCM Craiova îşi joacă şansele în Cupa EHF

Echipa feminină de handbal SCM Craiova va disputa, în acest weekend, duelurile cu formaţia norvegiană Tertnes, din turul doi preliminar al Cupei...