20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaInternational(VIDEO) Gafă marca Joe Biden: A încurcat Gaza cu Ucraina

(VIDEO) Gafă marca Joe Biden: A încurcat Gaza cu Ucraina

-

Președintele Joe Biden a confundat de două ori Gaza cu Ucraina. El a anunțat că SUA vor oferi ajutor necesar teritoriului palestinian devastat de război.

„În zilele următoare, ne vom alătura prietenilor din Iordania și altora. Începând de vineri, vom începe să lansăm provizii și alimente în Ucraina. Vom continua să deschidem noi căi de acces în Ucraina, luăm în calcul inclusiv posibilitatea de a crea un coridor marin, care să ne permită livrarea unor cantități mai mari de ajutoare umanitare.”

Biden, de 81 de ani, a confirmat vineri că asistența umanitară va fi aruncată în Gaza. Anunțul vine la o zi după ce Ministerul Sănătății condus de Hamas a declarat că 30.000 de palestinieni au murit de la începutul războiului din octombrie 2023.

Dar Biden s-a referit în mod eronat de două ori la ajutoare pentru Ucraina – lăsându-i pe oficialii de la Casa Albă să clarifice că vorbea de fapt despre Gaza.

Biden a avertizat că „viețile copiilor sunt în pericol”. „Ajutorul pe care îl primește Gaza nu este nici pe departe suficient”, a spus el, potrivit Sky News.

Citește și: Cercetat pentru trafic de minori și pornografie infantilă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Momente inedite la Paris! Nadia Comăneci a dus Flacăra...

Update: Seara s-a încheiat cu un show plin de...

ȘTIRI GdS