21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaInternationalJaf soldat cu patru morţi, la Miami

Jaf soldat cu patru morţi, la Miami

Doi bărbaţi care vroiau să jefuiască o bijuterie din Miami, Florida, au fost opriţi de poliţişti cu focuri de armă. Aceştia au încercat să scape fugind cu o dubiţă UPS, pe al cărui şofer l-au luat ostatic. Patru oameni şi-au pierdut viaţa în incident, scrie cotidianul La Repubblica.

Patru persoane au murit în urma unui schimb de focuri între polițişti și doi bărbaţi care au vrut să jefuiască un magazin de bijuterii. Şi-au pierdut viaţa cei doi bandiţi, șoferul unei dubiţe UPS pe care aceştia l-au luaseră ostatic când au fugit de la locul jafului, precum și un bărbat aflat cu maşina în trafic.

Cei doi răufăcători au intrat într-o bijuterie din Coral Globes, lângă Miami, cu intenţia s-o jefuiască. Intervenția poliţiei i-a întrerupt însă înainte să-şi ducă la bun sfârşit planul. Una din primele împuşcături dintre jefuitori şi oamenii legii l-a rănit pe un angajat al bijuteriei. Într-o încercare disperată de a scăpa, bandiții au luat ostatic şoferul unei furgonete a firmei UPS (una dintre cele mai mari firme de curierat din USA) și au fugit cu poliţia pe urmele lor. A urmat o cursă nebunească pe străzile oraşului şi în afara. Dubiţa a fost blocată la 32 de kilometri distanță de locul jafului, în stațiunea Miramar. În schimbul de focuri care a urmat şi-au pierdut viaţa cele patru persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS