24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaEuropaPreşedintele CE, aflat la Odesa, nevoit să se adăpostească de atacurile cu rachete

Preşedintele CE, aflat la Odesa, nevoit să se adăpostească de atacurile cu rachete

Președintele Consiliului European, Charles Michel, a fost nevoit să se adăpostească în timpul vizitei sale la Odesa din cauza unui atac cu rachete lansat de forțele ruse, potrivit unui oficial european citat de BBC.

În timpul unei întâlniri cu premierul ucrainean Denys Shmyhal, „participanții au trebuit să întrerupă întâlnirea pentru a se adăposti în timp ce rachetele loveau din nou regiunea”.

Michel vizita orașul pentru a vedea impactul războiului declanșat de Rusia asupra lanțurilor globale de aprovizionare. El a fost informat de către șeful marinei ucrainene în special cu privire la pagubele cauzate de rachetele rusești trase din mare și a putut fi martor direct la distrugerea unei clădiri rezidențiale, conform sursei citate.

Armata rusă a lansat patru atacuri cu rachete supersonice „Onyx” în regiunea Odesa

Discuțiile cu prim-ministrul ucrainean, cărora li s-a alăturat prin videoconferință președintele Volodimr Zelenski, s-au concentrat asupra modului în care UE ar putea continua să sprijine Ucraina pentru a face față provocărilor umanitare, economice și militare.

Armata rusă a lansat patru atacuri cu rachete supersonice „Onyx” în regiunea Odesa, au anunțat luni oficialii ucraineni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS