15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaLovitură pentru Nicuşor Dan! Firea este în extaz. Nimeni nu se aştepta la asta

Lovitură pentru Nicuşor Dan! Firea este în extaz. Nimeni nu se aştepta la asta

Lovitură pentru Nicuşor Dan! Bookmakerii au schimbat radical cotele pentru principalii favoriţi la fotoliul de primar general al municipiului Bucureşti. Gabriela Firea a trecut în pole-position.

Dacă luni candidatul comun al alianţei PNL-USR-PLUS era cotat cu prima şansă la câştigarea alegerilor în Capitală, astăzi situaţia s-a schimbat. Cota iniţială de 1.70 a lui Nicuşor Dan la obţinerea unui mandat de primar al Bucureştiului a crescut până la 2.35. Astfel, Gabriela Firea, actualul primar general, a devenit principala favorită la câştigarea alegerilor, în opinia caselor de pariuri.

Lovitură pentru Nicuşor Dan! La cea mai importantă casă de pariuri din România, cota Gabrielei Firea a scăzut de la 2.15 la 1.55, trecând pe primul loc în „clasament“. În limbajul pariorilor, asta înseamnă că sunt şanse destul de mari ca Primăria Generală a Capitalei să rămână în continuare sub conducerea candidatei PSD.

Lovitură pentru Nicuşor Dan! Cotele la pariuri, la Primăria Generală a Capitalei
Cotele la pariuri, la Primăria Generală a Capitalei

Pe locul trei în opţiunile bookmakerilor a rămas fostul preşedinte al României, Traian Băsescu. Cota candidatului PMP la câştigarea alegerilor în Bucureşti a crescut însă de la 10.0 la 25.0. La mare distanţă, cu cote foarte mari şi, implicit, cu şanse extrem de mici în opinia caselor de pariuri, se află Călin Popescu Tăriceanu (cotă de 75.0 acum, de la 50.0), Ioan Sîrbu (100), Florin Călinescu (200), Ilan Laufer (200), Viorel Cataramă (500) şi Alexandru Coita (500).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS