Acasă Politica PNL Dolj: „Nu vom tăia pensiile şi salariile!“

PNL Dolj: „Nu vom tăia pensiile şi salariile!“

-

Pensiile au venit diminuate din cauza unei erori informatice de la CEC. Liberalii cer demisia şefului băncii.

Liberalii doljeni cer demisia şefului CEC Dolj,din cauza scandalului legat de pensiile celor care încasează banii pe carduri, care au intrat fără mărirea acordată de la 1 septembrie. „PSD s-a folosit de o eroare a celor de la CEC pentru a le spune oamenilor că PNL le-a tăiat pensiile. CEC Dolj ar fi trebuit să dea un SMS celor 17.000 de oameni care încasează pensiile pe carduri în care să-şi ceară scuze pentru eroare şi să explice ce s-a întâmplat. Au folosit un fişier mai vechi, cu valoarea pensiilor pe august, nemărite. S-a creat o isterie în tot judeţul, că PNL a tăiat pensiile. Subliniem, încă o dată, că PNL nu va tăia pensiile, ci le va mări”, a spus şeful PNL Dolj, Ştefan Stoica, în cadrul unei conferinţe de presă.

La rândul său, senatorul PNL Mario Oprea a spus că PNL „nu va recurge la tăieri salariale în sectorul public şi nici la tăieri de pensii”. Guvernul PNL va lua măsuri şi pentru consolidarea Pilonului II de pensii. Printre aceste măsuri se va număra eliminarea posibilităţii de a opta pentru Pilonul I sau Pilonul II, concomitent cu creşterea contribuţiei la Pilonul II.

ȘTIRI VIDEO GdS

Părintele proiectului Dacia Logan a murit

Grupul auto Renault l-a pierdut pe Gérard Detourbet, cel care a stat la baza conceptului low-cost în cadrul grupului francez. Gérard Detourbet...