10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalGeorge Maior a venit la audieri în dosarul lui Kovesi

George Maior a venit la audieri în dosarul lui Kovesi

George Maior, ambasadorul României la Washington, s-a prezentat vineri la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ). El va fi audiat ca martor în dosarul aducerii în ţară a lui Nicolae Popa, în care este cercetată penal Laura Codruţa Kovesi.

„”Vor sa afle faptele, împrejurările legate de una dintre cele mai de succes operaţiuni ale statului român din punct de vedere al combaterii unui fenomen grav, care a afectat 300.000 de cetăţeni şi ca martor sunt evident încântat să redau aceste fapte. Serviciul Român de Informaţii s-a implicat şi dacă nu ar fi făcut-o nu ar fi fost menirea serviciului. (…) Serviciul Român de Informaţii şi-a făcut datoria exemplar”, a spus Maior la intrarea în sediul SIIJ, răspunzând unei întrebări despre prezenţa a doi ofiţeri SRI în aeronava care l-a adus pe Nicolae Popa în ţară.

Până acum, în acest dosar au fost audiaţi ca martori fostul ministru de Interne Gabriel Oprea şi fostul prim-adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii Florian Coldea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS