Acasă Politica Europa Parlamentul britanic se întâlnește pentru a discuta acordul Brexit-ului

Parlamentul britanic se întâlnește pentru a discuta acordul Brexit-ului

-

Parlamentul britanic deschide o întrunire pentru a discuta despre Brexit, a declarat luni, purtătorul de cuvânt al finanțelor Partidului Laburist, John McDonnell, informează Reuters.com

Prim-ministrul Boris Johnson spune că Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană, cu sau fără un acord de tranziție, pe 31 octombrie. Apelurile sale pentru ca UE să renegocieze acordul de ieșire existent au fost respinse la Bruxelles.

Sunday Times: Problemele degenerează odată cu acordul Brexit

Acest lucru pune Marea Britanie pe cale de ieșire neadministrată. Sunday Times a spus că va bloca porturile, va crește riscul protestelor publice și va perturba sever a cincea cea mai mare economie din lume.

McDonnell, al doilea partid cel mai puternic al opoziției, a declarat că o posibilă criză, care a urmat a cerut ca pauza de vară a parlamentului, să fie încheiată mai devreme.

Acum este nevoie să-i aducem pe parlamentari din nou, pentru că avem nevoie de timp pentru a avea într-adevăr o dezbatere și o discuție adecvată despre asta”, a declarat pentru radio BBC McDonnell, un aliat principal al liderului muncii Jeremy Corbyn.

În prezent, Parlamentul trebuie să ia o decizie până pe 3 septembrie.

Forța de muncă, care se opune unei ieșiri fără acord, vrea să doboare guvernul Johnson și să formeze propria coaliție de urgență pentru a întârzia Brexit-ul, condus de liderul partidului Jeremy Corbyn.

McDonnell a spus că există o majoritate în Parlamentul angajat să oprească o ieșire fără acord și că Jeremy Corbyn va sta cu liderii rivali săptămâna viitoare pentru a discuta despre cea mai bună abordare în acest sens.

Parlamentul britanic: Analize și evaluări ale documentelor

Miniștrii lui Johnson au analizat duminică evaluarea Brexit-ului fără acord. Aceștia spun că documentul este vechi și nu reflectă creșterea finanțării și a planificării pe care prim-ministrul a întreprins-o de la preluarea funcției, luna trecută.

Aceștia îi acuză pe oficialii forței de muncă care se opun unei negocieri fără a compromite negocierile cu UE. Prin urmare, miniștrii spun că liderii europeni vor aștepta să vadă dacă parlamentul poate bloca o ieșire fără acord înainte de a decide dacă va renegocia acordul.

Aurelian Marian Soare

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.