11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Astăzi îți dorești să îți etalezi calitățile de lider, mai ales că va apărea ocazia potrivită pentru asta. Evită speculațiile, evită tranzacțiile de care nu ești convins, verifică detaliile, mai ales dacă va fi vorba despre banii altor persoane sau despre lucrul cu hârtiile, cu actele.

Taur
Fii mai echilibrat când ai ceva de demonstrat, de negociat. Ești cam orgolios şi autoritar azi. Nu-ți impune agresiv punctul de vedere, nu folosi puterea, mai ales dacă este vorba despre funcția pe care o deții sau de statutul tău socio-financiar. Ai nevoie de o imagine curată.

Gemeni
Poți primi cadouri, pot veni unele câștiguri sau beneficii neșteptate. Poate să apară un proiect interesant, profitabil, o nouă colaborare care să te entuziasmeze pe termen lung, să-ți aducă satisfacțiile dorite. Te poți exprima cu ușurință în fața publicului.

Rac
Graba poate duce la greșeli, este esențial să-ți echilibrezi dorința de a le face și de a le rezolva cât mai repede pe toate. Dacă poți să-ți stăpânești aceste impulsuri, atunci vei reuși să atragi energiile pozitive, optimiste de partea ta, vei reuși să-ți promovezi ideile cu încredere.

Leu
Poți traversa o perioadă destul de prielnică pentru tot ce ține de dezvoltarea ta personală, de studiu, de evoluție, de creștere. Ți se așterne o nouă perspectivă, apare un răspuns, o situație benefică, o oportunitate de care neapărat ar trebui să te folosești, te îndeamnă astrele.

Fecioară
Este un cadru astral favorabil pentru a construi unele legături, pentru a armoniza unele relații, pentru a te reconecta la unele persoane. În sectorul amoros ar fi bine să eviți gelozia, să nu fii impulsiv și să nu fii prea exigent cu partenerul, pentru că nu îți dorești să tulburi apele.

Balanţă
Ar fi minunat dacă ai folosi cunoștințele și experiențele din trecut. Poți redeschide cu încredere un subiect mai vechi, o problemă demult uitată, pentru că de această dată vei veni cu o abordare nouă, cu alte soluții, vei percepe lucrurile diferit, vei fi mai încrezător.

Scorpion
Cuvintele care descriu cel mai bine această zi sunt: dinamism, încredere, loialitate, determinare, iar sectoarele asupra cărora ar fi bine să te focusezi sunt cariera și relațiile, parteneriatele pe termen lung. Fii creativ și păstrează-ți o atitudine deschisă şi maleabilă.

Săgetător
Ai grijă cum îți distribui energia, nu te focusa pe sarcini noi dacă nu ai terminat ce aveai de făcut. Universul vine cu soluții, cu întâmplări frumoase, cu persoane binevoitoare care îți ies în întâmpinare. Primești ajutor, ai parte de suportul dorit, de aceea nu ai de ce să-ți faci griji.

Capricorn
Astăzi ești preocupat de anumite planuri personale, de toate chestiunile ce țin de nevoile și de dorințele tale. Ești în formă, dinamic, îți folosești cu dibăcie energia la sarcinile pe care le ai de realizat. De asemenea, ești creativ cu alegerile pe care le faci.

Vărsător
Ai idei bune, le dezvolți, dar nu este cel mai potrivit moment pentru a le dezvălui. Trebuie să mai aștepți, să le mai analizezi și chiar să mai visezi… în liniște. Focusează-te pe finalizarea unor sarcini, pe terminarea unor probleme, caută soluții pentru chestiuni mai vechi.

Peşti
Este o zi cu acțiuni și rezultate pozitive, dar și cu tot felul de provocări și, pe alocuri, nereușite. Ai anumite lecții de învățat, de aceea nu te încăpățâna să faci altfel lucrurile decât vin, nu te împotrivi destinului. Fii mai atent și la semnele pe care ți le arată corpul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS