10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Cuvintele care ar descrie cel mai bine această zi sunt: afecțiune, intimitate, apropiere sufletească, pasiune, gesturi calde. Ești mai atent la relația de cuplu, mai receptiv la nevoile celui drag. Poți avea parte de discuții profunde, de suflet. Este esențial să fii deschis.

Taur
Ai o dispoziție meditativă, ești mai predispus spre introspecție, melancolie, nostalgie. Concentrează-te mai mult asupra propriei persoane, investește mai mult în dezvoltarea ta personală și spirituală. Este bine aspectat studiul, sunt avantajate discuțiile mai de suflet.

Gemeni
Ești energic și încrezător în ceea ce îți aduce ziua. Sunt bine aspectate interacțiunile sociale, de aceea astăzi ar fi bine să relaționezi, să vorbești, să ieși în evidență, să împărtășești idei, convingeri, dar, în același timp, să fii flexibil, deschis la idei noi.

Rac
Cineva drag te susține din toate punctele de vedere și ar fi bine să deschizi ochii și să vezi acest lucru. Este cineva în apropierea ta care îți oferă întotdeauna o mână de ajutor, o vorbă bună, care te ajută să te mobilizezi.

Leu
Este posibil ca o problemă din trecut să reapară astăzi, încearcă să nu faci prea mare tam-tam din asta, să nu lași situațiile încheiate să-ți strice prezentul. Dacă încerci să ieși din rutina profesională, asigură-te că poți duce la bun sfârșit noile sarcini.

Fecioară
Apare oportunitatea unui parteneriat sau colaborări noi. Lucrezi bine în echipă și poţi avea rezultate frumoase. Și în plan personal pot avea loc unele transformări interioare, poți depăși anumite momente, frici, traume. Reușești să ierți ceva ce credeai că nu ai cum.

Balanţă
Agitația din ultima perioadă îşi poate spune cuvântul. Ai fost implicat în multe activități în ultimele zile şi te-au cam epuizat. Ai nevoie de o pauză, de mai multă odihnă sau de activități mai relaxante. La ce te gândești? Care sunt hobby-urile care te ajută să te detensionezi?

Scorpion
Cuvintele-cheie pentru această zi: viitor, progres, inovație. Sfatul astrelor este să fii mai flexibil, mai deschis spre curente noi de opinie. S-ar putea ca acest lucru să însemne să fie nevoie să îndepărtezi din viața ta anumite lucruri sau chiar persoane care sunt toxice.

Săgetător
Vin unele vești, apar unele sincronicităţi, întâlniri neașteptate, de parcă Universul îți oferă semne, sugestii. Și dacă exact așa și este? Te așteaptă o zi karmică pentru tine și plină de învățăminte, susțin astrele. Ești atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău?

Capricorn
Încerci să fii mai organizat cu agenda, cu sarcinile, de aceea vei avea tendința să spui mai des astăzi «nu». Este minunat faptul că-ți știi limitele, dar este esențial să dai dovadă de diplomație, te atenționează astrele. Mai multă răbdare în relaționarea cu ceilalți.

Vărsător
Te vei focusa asupra resurselor, de aceea îndemnul astrelor este să-ți folosești talentele și abilitățile. De asemenea, este un moment bun să te apropii de cineva, să-ți îmbunătățești o relație, să te asociezi. Poți construi azi relații mai profundă, de durată.

Peşti
Zi bună să-ți canalizezi atenția asupra detaliilor, cercetării, studiului, dar și să fii mai calculat, mai atent la bani. Nu neglija nici aspectele ce țin de plata unor facturi sau de restituirea unor împrumuturi. Poți găsi unele oferte avantajoase, mai ales dacă ele țin de cămin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS