17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Dacă auziţi o chemare spre alte zări, către o nouă viziune, idee, plan sau chiar alt loc în care să trăiţi, acordaţi-i atenţie, este ceea ce ar putea schimba în mod miraculos realitatea voastră. Acesta este un moment al unui nou start în viaţă, pentru voi. Sunteţi dispus să lăsaţi trecutul în urmă şi să renunţaţi la convingerile care vă opresc să înaintaţi cu bucurie.

Taur
Probabil ca pentru voi aceasta Lună în Săgetător aduce mai multă consistenţă în ce priveşte parteneriatele, partajele, resursele puse în comun cu alţii. E momentul să încheiaţi nişte capitole care au fost păguboase şi/sau dureroase, chiar dacă asta presupune să renunţaţi la ceva ce credeţi că vi se cuvine din punct de vedere material.

Gemeni
Un moment de bilanţ în ce priveţte relaţiile şi parteneriatele, imaginea publică ţi rezultatele în plan social. Acum e momentul să decideţi tranşant, cu cine mergeţi mai departe şi cum. Luna în Săgetător promite să vă deschidă noi orizonturi şi perspective, dacă sunteţi dispus să lăsaţi o parte din trecutul din urmă. Chiar şi numai prin renunţarea la resentimentele faţă de cineva.

Rac
Pentru tine, aceste zile pot fi o trambulină care vă aruncă pur şi simplu într-un spaţiu mult mai ofertant şi expansionat, în ce priveşte cariera şi munca zilnică. Pentru asta, e nevoie să săriţi. Ceva ştiţi că trebuie să se schimbe, că lucrurile nu mai pot continua aşa.

Leu
Schimbare de percepţie, înnoire a viziunii, renunţare la puncte de vedere limitative, deschidere spre noi orizonturi. Aşa se poate descrie momentul şi contextul în care vă aflaţi, astăzi şi în zilele următoare. Fiţi atent la semnalele primite, la revelaţiile şi deschiderile care apar. Fiţi atent, de asemenea, la proiectele noi în care simţiţi să vă implicaţi.

Fecioară
Toate credinţele despre ce meritaţi şi nu meritaţi, despre ce poate fi primit uşor şi ce nu, v-au adus în punctul de a percepe nevoia sub multe forme ale ei. Vă deschideţi şi permiteţi să primiţi mai mult, din surse pe care le ştiţi şi din cele pe care nu le ştiţi încă, având mai multă încredere în susţinerea universului necondiţionată.

Balanţă
Vă creşte brusc pofta de învăţat şi documentat, fie începeţi să deveniţi curios despre cei din jur oricum în acest moment începeţi să vedeţi ce nu aţi văzut, inclusiv oamenii şi relaţiile le percepeţi altfel, şi începeţi să schimbaţi abordarea multor aspecte ale vieţii. Nu e exclus să cunoaşteţi o persoană facinantă sau chiar partenerul să vă fascineze.

Scorpion
Această zi deschide o arie noua de posibilităţi în ce priveşte afacerile, câştigurile din muncă proprie, mijloace de valorizare a propriilor talente şi calităţi. Dacă sunteţi dispus să renunţaţi la motivele pentru care nu puteţi să vă depăşiţi nişte limite şi ieşiţi din rolul de victimă, astăzi puteţi vedea un nou culoar de lucru.

Săgetător
Luna este în continuare în semnul vostru solar, prin urmare e important să fiţi atent la tot ce simţiţi şi vi se revelează acum, mai ales că este un moment cu un puternic potenţial de înnoire, schimbare şi reinventare. Creativitatea vă este stimulată, cheful de aventură la fel. Aveţi nevoie de ceva nou, ca de aer.

Capricorn
Luna în Săgetător şi contextul astrologic prezent pot fi un declic în conştiinţă, o revelaţie puternică, o experienţă extrasenzorială sau descoperirea unei metode prin care să eliberaţi o mulţime de convingeri limitative şi resentimente care v-au blocat. În orice caz, puteţi ieşi revigorat, vindecat şi eliberat, din această Luna noua, cu condiţia să fiţi receptiv la ceea ce vine spre voi.

Vărsător
E un context bun pentru a lărgi graniţele în acest segment de viaţă şi a vă expansiona prin noi începuturi nonconformiste, mai ales că în ultima vreme v-aţi cam simţit constrâns şi limitat în multe forme. Acum e momentul să recunoaşteţi de cine v-aţi ataşat. E timpul să desfaceţi unele noduri şi să adoptaţi atitudinea care vă vine atât de bine: a vizionarului îndrăzneţ.

Peşti
Luna activează zona carierei, autorităţii şi puterii, spre a deschide o nouă uşă. Astăzi, uitaţi-vă ce anume simţiţi să faceţi, dar vă opriţi din cauza unor cutume, judecăţi de valoare sau puncte de vedere împrumutate. Atitudinea înţeleaptă acum este curajul, nonconformismul şi asumarea propriului drum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS