17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
A venit vremea celebrării unui succes la care aţi contribuit la serviciu. După zile sau săptămâni de efort colectiv, roadele încep să se vadă şi vă lăudaţi unii pe alţii pentru rolul pe care l-a jucat fiecare în acest proiect de succes. Şefii apreciază ce aţi făcut, colegii îşi arată mulţumirea pentru eforturile depuse, deci n-ar fi rău ca, la moment de sărbătoare, să vă scoateţi mai mult în lumină, unii altora, contribuţia. Laudele şi aprecierile reciproce pot deveni liantul cel mai bun în echipă.

Taur
Conflictul care musteşte în jur are mari şanse să se calmeze, datorită intervenţiei unei persoane cu mai multă experienţă ce dă dovadă de un calm imperturbabil. Aceasta demonstrează celor implicaţi în război că nu agresivitatea, nici atacul, şi nici nervii nu sunt calea de soluţionare a problemei care a generat tensiune, ci toleranţă şi răbdare. Le aveți pe acestea în bagaj din belşug, deci e timpul să apelați la ele chiar acum.

Gemeni
Dacă nu ştiți încotro s-o apucați, aveți curaj să bateţi la uşile potrivite pentru a cere răspunsuri. Veți întâlni persoane dispuse să vă împărtăşească din experienţa lor bogată de viaţă, ba chiar se vor arăta dispuse să vă ajute, pentru că ele deţin informaţii la care nu ați ajuns încă. E o bucurie să învăţați de la astfel de oameni atâtea lucruri interesante, dar cel mai mult vă onorează faptul că ei vă primesc în rândul lor cu deschidere, pentru că vor să vă împărtăşească tot ce ştiu.

Rac
Viaţa e nedreaptă, iar pentru un militant al adevărului, aşa cum sunteți cunoscut, e greu să tolerați situaţiile în care ştiți sigur că cineva e vinovat. Dacă puteți, luptați pentru a demonstra adevărul, dar poate înainte de a porni o astfel de acţiune, ar fi bine să vă detaşați un pic de ceea ce stă la baza revoltei de acum. Calmați-vă un pic, aşteptați să se mai limpezească lucrurile.

Leu
Relaţia cu autorităţile sau cu şefii se desfăşoară pe teren minat şi încercați să vă purtați cu mănuşi ca nu cumva să declanşați vreo furtună. Dați numai peste oameni cu capsa pusă care ori vă ceartă de la orice, ori vă strică toate planurile doar pentru că îi prindeți într-o pasă proastă. Alegeți cu grijă tonul, împrejurarea, stilul de abordare al acestor persoane, dacă aveți de a face cu ele, ca nu cumva să le deranjați cu ceva. Nici nu ştiți cum vă trimit la plimbare cu problemele nerezolvate doar pentru că sunt ei iritaţi şi stresaţi.

Fecioară
Nu vă simţiți bine în compania în care vă aflați. Ori ați nimerit într-un mediu ostil, în care planează neîncrederea, ostilitatea şi rivalitatea, ori printre străini cu care nu reuşiți să găsiți nici un subiect comun de conversaţie. Mai bine stați în banca dumneavoastră, fără să încercați să conversați din lipsă de altă preocupare, pentru că oricum relaţiile vor fi dificile şi obositoare.

Balanţă
Aveți un mare chef de aventură şi vreți să ieşiți din rutina zilnică. Nu vă doriți nimic altceva decât să explorați şi să împărţiți aceste momente cu cineva. Nu se pune problema să nu fiți puternic! Dedicaţia dumneavastră la nivel profesional e mereu prezentă şi de aceea reuşiți să vă atingeți ţintele. Marea iubire bate din nou la uşă şi ochii vă sclipesc din nou în prezenţa ei. Totul e mai simplu şi ajungeți la un echilibru în ceea ce priveşte proiectele sentimentale.

Scorpion
Încercați să mai şi refuzați pe cei care vă monopolizează cu problemele lor. Ei se simt bine când găsesc pe umerii cui deşartă bagajul de probleme, dar vă împovărați dumneavoastră fără rost. Ascultați-i, asta puteți face, dar făceți-o cu un dram de detaşare, de indiferenţă, de răceală chiar, dându-le totodată impresia că sunteți un prieten de nădejde. Nu înseamnă că nu vă pasă de problemele lor, ci doar că vă interesează mai mult de liniştea şi starea personală de bine.

Săgetător
Sunt momente când toate eforturile depuse nu duc acolo unde v-ați propus, deci trebuie să mai acceptaţi şi micile înfrângeri. Sunt sacrificii obligatorii pe care le mai faceți din când în când, dar cu convingerea că ele sunt preţul ce se cere plătit pentru a putea trece mai departe. Poate renunțaţi la un vis sau la o cale, dar cu sentimentul că e cel mai bun lucru pe care îl puteți face în acest moment, iar într-o zi veți culege roadele bune ale compromisurilor actuale.

Capricorn
Aveți în faţă un proiect nou, dar, cumva, tratați lucrurile un pic eronat. Ori vi se pare mult mai uşor decât este şi, la primul hop, ați putea claca, ori, exact invers: în loc să vă apucați de acel nou plan cu optimism şi entuziasm, vă cramponați de nimicurile care vi se par mai grave decât sunt. Fiți mai corect în aprecierea dimensiunii acestor provocări, pentru că aveți tendinţa de a deforma realitatea, privind-o dintr-un unghi diametral opus decât s-ar cuveni.

Vărsător
Apare soarele pe strada dumneavoastră pentru că treceți prin evenimente care vă fac să cântaţi de fericire! Poate dragostea este sursa fericirii sau o decizie pe care ați luat-o cândva şi care îşi arată, finalmente, roadele pozitive. Simţiți nevoia să împărtăşiți cu alţii lucrurile frumoase din viață, de aceea veți sta mai toată ziua de vorbă cu cei dragi pentru a le povesti ce lucruri minunate trăiți. Optimismul care vă copleşeşte acum poate da startul unor etape din ce în ce mai bune în preocupările actuale, deci capul sus şi zâmbiți!

Peşti
Vă simţiți bine printre oameni, pentru că descoperiți în jur tot felul de personalităţi pe care le simţiți pe aceeaşi lungime de undă. Unii vă pot fi prieteni apropiaţi, în faţa cărora vă este uşor să vă deschideți inima. Alţii sunt colegi de nădejde pe care vă puteți baza în proiectele începute. Oferiți-le ceea ce ştiți mai bine, ceea ce aveți în minte şi în suflet, pentru că şi ceilalţi au nevoie de companie, la fel ca şi dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS