14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Vă reîntoarceți în abis, dar pentru dumneavoastră aceasta este o provocare excelentă, un motiv foarte bun pentru a descoperi soluţii excelente; vă puteți depăşi temerile eficient. Este posibil să fiți nevoit să revizuiți unele dintre contractele sau înţelegerile pe care le aveți, mai ales dacă sunt implicate bunuri pe care le deţineţi împreună. E o perioadă în care veți şti exact ce şi când să spuneți și în care negocierile pot fi la ordinea zilei.

Taur
Poate că ar fi mai bine dacă nu v-ați mai lega atât de mult de trecut, dacă ați renunţa la ideile vechi, dacă ați şti că aveți tot ceea ce vă trebuie pentru a privi în viitor. Universul vă susţine deciziile, oferindu-vă şi sprijinul material pentru a vă duce la bun sfârşit planurile. Poate că de această dată puteți să cereți o mărire de salariu ori să faceți în aşa fel încât să vă creşteți veniturile.

Gemeni
Soseşte momentul în care vă dați seama cine sunteți cu adevărat, ce puteți face şi care este noua direcţie. Venus va accesa energiile semnului solar încă din această săptămână, dumneavoastră fiind astfel pus într-o lumină diafană, atrăgând zâmbetele şi laudele celor din jur. Nimic nu vă poate răni atâta timp cât nu cereți acest lucru. Sănătatea şi rutina zilnică trebuie să revină pe primul plan.

Rac
Se intensifică emoţia pe care o trăiți în relaţia de dragoste. La locul de muncă se pot produce schimbări în ceea ce priveşte statutul. În principiu, se pare că este necesar să vă modificați modul în care vă expuneți. Şi, bineînţeles, să evitaţi a face aceeaşi greşeală, atunci când se pune problema unor discuţii cu cei care vă sunt superiori. Important este să vă păstrați nealterat sistemul de valori.

Leu
Trebuie să echilibrați ceea ce este vechi cu ceea ce a intervenit, ca noutate, în viaţa dumneavoastră, mai ales dacă este vorba despre o nouă relaţie de dragoste… Şansele ca aceasta să funcţioneze sunt jumi juma. Reuşita în acest domeniu depinde doar de puterea de a trece peste unele inconveniente. Va trebui să munciți mult pentru a ajunge la acea satisfacţie sentimentală pe care v-o doriți.

Fecioară
Chiar dacă vă simţiți „prins“ într-un montagne-russe incontrolabil şi vă doriți să reveniți cu picioarele pe pământ, ancorându-vă în siguranţa de care de atât de mult timp ați avut parte, amintiți-vă că firea este una mutabilă, adaptabilă şi mai ales… analitică. Astfel, veți putea „jongla“ cu uşurinţă cu energiile acestei perioade, păstrându-vă desupra valului, nicidecum înnecându-vă.

Balanţă
Dacă vă gândiți să reîncepeți şcoala, să reveniți asupra educaţiei pe care ați primit-o, acum, în această săptămână, mai exact, este timpul să o faceți. Accesul la informaţia de calitate vă este garantat, la fel şi şansa de a întâlni profesorul ideal. De asemenea, călătoriile în afara zonei de confort sunt binevenite, alături de experienţele pe care acestea vi le pot oferi. Aveți parte de o perioadă de timp în care finanţele sunt cele care vor avea de suferit.

Scorpion
Începeți să simţiți beneficiile pe care o alianţă nouă vi le aduce. Poate fi vorba şi despre bani, nu doar despre o dezvoltare personală continuă, „provocată“ de această persoană. Veți fi forţat de împrejurări să vă regândiți strategiile pe termen lung, să vă verificați scopurile şi dacă acestea mai coincid cu ceea ce vă este de trebuinţă, alegând un drum simplu de parcurs.

Săgetător
Sunt favorizate relaţiile în care sunteți implicat direct şi la un nivel profund. Este posibil să aveți parte de-o nouă relaţie de dragoste, întâlnind persoana pe care de mult timp o aşteptaţi. Cumva, Universul vă oferă un cadou pe care mereu vi l-ați dorit. Însă toate au un preţ; de această dată este posibil să descoperiți ceva la care nu vă aşteptați, în ceea ce vă priveşte, fiind nevoit să depăşiți acest obstacol înainte de acţiona.

Capricorn
Este momentul să mai renunțaţi la atât de mult lucru şi să vă relaxați, mai ales pentru că alianţele de la locul de muncă devin din ce în ce mai stabile şi mai complexe. Chiar şi aşa, nu sunteți scutit de bârfe şi nici de figuri „acre“, atenţia fiindu-vă distrasă de la treburile cu adevărat importante. Toate acestea sunt doar un alt semn, un imbold care ar trebui să vă facă să vă regândiți strategiile.

Vărsător
Deşi sunteți o persoană cu picioarele pe pământ, deşi ştiți în ce direcţie vă îndreptaţi, faceți un pas înapoi, totuşi, şi reorganizați-vă. Ați avut destul timp în această lună pentru a observa toate detaliile ascunse, în mod normal, detalii care vă afectau atât relaţiile sociale, cât şi progresul în comunitatea din care faceți parte. Pe de altă parte, este momentul să încercați să terminați acţiunile începute până acum.

Peşti
Aveți de-a face foarte mult cu membrii familiei, în această perioadă de timp. Probabil vă veți muta într-o altă casă, sau măcar începeți a vă forma o strategie mai clară în ceea ce priveşte acest subiect. Puteți obţine foarte uşor bani de la o terţă parte, fie ea instituţie bancară sau prieteni binevoitori. Nu vă bazați doar pe ce observați la prima vedere, încercați să aflați tot ce nu este la suprafaţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS