14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Te faci remarcat în societate şi colaborezi foarte bine cu cei din jur pentru că eşti foarte comunicativ. Dorinţa de afirmare şi voinţa puternică te ajută să închei o afacere profitabilă, pe termen lung. Te sfătuim, totuşi, să nu-ţi critici prea mult partenerul de viaţă pentru că s-ar putea să generezi discuţii foarte neplăcute. Încearcă să-i înţelegi pe cei din jur şi să le dai sfaturile de care au nevoie.

Taur
Începi ziua plin de inspiraţie şi de bună dispoziţie. Relaţiile sentimentale pot fi foarte bune dacă nu îi faci reproşuri nejustificate persoanei iubite. După-amiază te vizitează un prieten care îţi cere un împrumut. Dacă poţi, ajută-l, pentru că este posibil ca în cel mai scurt timp să ai şi tu nevoie de sprijin. Concentrează-te pe profesie pentru că ai şanse mari să realizezi lucruri bune.

Gemeni
Dimineaţă eşti irascibil şi s-ar putea să te porţi neplăcut cu persoana iubită. Te sfătuim să te controlezi, pentru că rişti să provoci o ceartă care poate avea urmări grave. Foloseşte-ţi potenţialul intelectual, care este la cote maxime astăzi şi care te va ajuta să realizezi lucruri de care toată lumea din jurul tău va fi mândră. Tocmai pentru că intelectul este la cote maxime, canalizează-te spre acţiuni care să nu implice partea sentimentală.

Rac
Entuziasmul pe care îl arăţi la serviciu îţi poate atrage invidia unui coleg. S-ar putea să ai discuţii cu partenerul de viaţă, pentru că acorzi prea multă atenţie carierei şi nu eşti suficient de implicat în activităţile pe care ţi le propune. Încearcă să clarifici cu calm toate neînţelegerile şi să comunici, pentru că doar în această manieră vei putea să rezolvi toate problemele. Ai mare grijă la odihnă!

Leu
Din dorinţa de a obţine venituri suplimentare, rişti să neglijezi relaţiile sentimentale şi să te cerţi cu partenerul de viaţă. Îţi recomandăm să te gândeşti bine înainte de a lua o hotărâre importantă, pentru că s-ar putea să regreţi. Încearcă să găseşti o cale de mijloc între sentimente şi bani! Seara eşti invitat la rude, unde te simţi foarte bine şi uiţi de grijile cotidiene. Ascultă sfaturile unei persoane mai în vârstă din familia ta!

Fecioară
Este posibil să pleci într-o călătorie neprevăzută, în interes familial. Îţi recomandăm să nu eziţi. În această călătorie s-ar putea să afli lucruri care îţi vor folosi în afaceri şi te vor ajuta să-ţi deschizi noi orizonturi. Profită de acest moment favorabil! Poţi avea succes atât pe plan social, cât şi material, dacă îţi organizezi foarte bine activităţile. În relaţia de cuplu, lucrurile vor funcţiona normal, dacă încerci să nu te aprinzi din orice motiv.

Balanţă
Sunt şanse să se producă evenimente neaşteptate, care marchează schimbări favorabile în viaţa ta. Dorinţa de afirmare şi activitatea intelectuală intensă te conduc spre succes atât în societate, cât şi la serviciu. Spre seară, iei o hotărâre importantă într-o problemă sentimentală. Dacă îţi vei asculta intuiţia, vei avea parte de reuşite şi viaţa ta se va schimba în bine. Din punct de vedere financiar, este totul în regulă.

Scorpion
Ai şanse să obţii rezultate deosebite cu prilejul unei călătorii de afaceri. Te sfătuim să eviţi discuţiile aprinse şi să iei totul cu calm, pentru că vei găsi rezolvarea mai repede decât te aştepţi. După-amiază reuşeşti să faci rost de bani pentru a continua o lucrare în casă, începută mai demult. Nu face nici un fel de speculaţii pentru că acest lucru nu te va ajuta cu nimic, ba chiar îţi poate provoca neplăceri.

Săgetător
Este posibil să ai probleme în relaţiile sentimentale şi pe plan financiar. Te sfătuim să îţi păstrezi calmul şi să nu te grăbeşti în momentul în care vei fi pus în situaţia de a lua decizii. Ai nevoie de sprijin moral, iar lipsa acestuia te face să nu te simţi în largul tău. Eşti agitat şi te aprinzi foarte repede. Te sfătuim să îţi temperezi ieşirile pentru că altfel vei avea de pierdut. Te poţi baza pe sfaturile prietenilor apropiaţi sau ale membrilor familiei.

Capricorn
Dimineaţă apar schimbări neprevăzute, care îţi dau peste cap toate planurile. S-ar putea să afli că trebuie să pleci într-o delegaţie, spre nemulţumirea partenerului de viaţă. Păstrează-ţi calmul şi evită cearta, pentru că s-ar putea să se termine rău! Din punct de vedere financiar, lucrurile stau bine. Ai idei foarte bune de afaceri, iar acest lucru îţi va putea aduce satisfacţii financiare.

Vărsător
Începi ziua cu entuziasm şi multă ambiţie. Te sfătuim să eviţi discuţiile în contradictoriu pentru că ele ţi-ar putea strica ziua. După-amiază ai succes în societate şi colaborezi foarte bine cu persoanele mai tinere. Nu face nici o promisiune dacă nu eşti sigur că te poţi ţine de cuvânt! Relaţia sentimentală merge foarte bine şi s-ar putea să începi să-ţi faci planuri serioase de viitor. Te poţi baza pe intuiţie.

Peşti
S-ar putea ca un prieten să îţi reproşeze că nu îţi plăteşti datoriile la timp şi că abuzezi de încrederea pe care o are în tine. Te sfătuim să îţi păstrezi calmul şi să îţi stabileşti clar priorităţile. Încearcă să găseşti o cale de mijloc şi să rezolvi problemele cu multă răbdare. Nu refuza ajutorul unei rude mai în vârstă!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS