10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Aceasta poate fi o perioada importanta pentru câstiguri materiale, acest aspect capatând o importanta deosebita. Ati trecut prin mai multe schimbari care v-au cauzat unele tensiuni in relatiile interpersonale.


Taur


Aflati lucruri noi si descoperiti noi perspective si puncte de vedere. E posibil ca seful dumneavoastra sa nu fie pe deplin multumit de munca depusa si va fi greu sa va refaceti reputatia.


Gemeni


Exista persoane in anturajul dumneavoastra care vor sa va impartaseasca unele informatii, dar intâi trebuie sa le identificati.


Rac


Intrati in parteneriate noi, iar cele vechi sunt reinnoite sau vor fi uitate. Va veti simti frustrat in incercarea de a avansa, schimbarea nu va veni asa repede pe cât va doriti. Redirectionati-va energia negativa spre scopuri pozitive si veti avea succes.


Leu


Va preocupa viata de familie si legaturile emotionale. Nu va bateti capul cu colegii care imprastie zvonuri, reputatia lor va avea de suferit.


Fecioara


Modul in care reactionati la schimbare si felul in care va pastrati independenta reprezinta aspecte importante in aceasta perioada. Nu va fie frica sa va discutati intentiile cu prietenii si colegii, vor fi mai intelegatori decât credeti.


Balanta


O schimbare a resedintei sau schimbarile din familie va pot afecta stabilitatea domestica. Trecutul nu mai poate fi schimbat, asa ca faceti un efort si priviti spre viitor. Impartasiti si celorlalti ideile dumneavoastra originale.


Scorpion


Desi cei din jur iau totul asa cum li se da, dumneavoastra sunteti cel care vede lumea asa cum ar putea fi si va intrebati de ce nu. Lipsa atentiei va poate aduce necazuri serioase.


Sagetator


Va preocupa mai ales comunicarea cu cei din jur. O atitudine imbunatatita va poate ajuta in usurarea situatiei tensionate care domina ziua de astazi. Unele lucruri nu pot fi schimbate, oricât de mult ati incerca.


Capricorn


Aveti multe decizii de luat, iar amânarea acestora nu face decât sa le diminueze eficienta si sa va ingreuneze situatia. Aspectul financiar este putin problematic acum, insa acest lucru este temporar. Totusi, supravegheati-va cu atentie fondurile in urmatoarele zile.


Varsator


Astazi invatati ce inseamna cu adevarat responsabilitatile financiare. Daca va doriti sa plecati undeva, acum este momentul sa o faceti. Nu lasati ca pretentiile celor din jur sa va retina.


Pesti


Calatoriile presupun si riscuri neprevazute, asa ca luati-va toate masurile de precautie. Rasfatati-va putin in aceasta perioada si cumparati-va acel obiect pe care vi-l doreati de atâta vreme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS