13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi pădurari și patru tăietori de lemne, reținuți de polițiștii gorjeni

Doi pădurari și patru tăietori de lemne, reținuți de polițiștii gorjeni

Doi pădurari și patru tăietori de lemne au ajuns în arestul IPJ Gorj. Polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni efectuează cercetări într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori, scoaterea din rădăcini fără drept de arbori și furt de arbori, de către persoane necunoscute.

Astfel, polițiștii i-au identificat pe cei șase bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 55 de ani, din comuna Plopșoru, județul Gorj, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor, extinzându-se cercetările și pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu.

Polițiștii au pus ieri în executare patru mandate de percheziție domiciliară la locuințele persoanelor bănuite, identificând trei motofierăstraie electrice și un autoturism, folosite în scopul tăierii și sustragerii materialului lemnos, fiind ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

„Față de cei șase bărbați a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Gorj, urmând ca în cursul zilei de 15 decembrie 2023 să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propunere corespunzătoare.

Citeşte şi: Vâlcea: Braconieri „pescuiți“ pe râul Olt de polițiști

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS