8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn pacient s-a aruncat de la etajul II al unui spital pentru că nu-i plăcea medicul

Un pacient s-a aruncat de la etajul II al unui spital pentru că nu-i plăcea medicul

Un pacient a sărit de pe geamul Spitalului Județean Botoșani și a căzut de la etajul doi al clădirii, până la etajul unu, informează Monitorul de Botoșani.

Cel care a sunat la 112 pentru a anunţa întâmplarea a fost chiar bărbatul internat.

În vârstă de 48 de ani, acesta era internat în secție cu un sindrom anemic sever. Acesta le-a spus operatorilor de la 112 că dorea să fie tratat de alt medic şi nu era mulţumit de serviciile medicale pe care le primea în spital, iar din acest motiv a avertizat că va sări pe geam.

La scurt timp, acesta s-a şi ţinut de „promisiune” și s-a aruncat de la geamul salonului aflat la etajul II, doar că saltul în gol a fost de câţiva metri, acesta aterizând pe acoperişul clădirii care adăposteşte magazia de alimente şi blocul alimentar al unităţii sanitare.

La faţa locului au sosit, în scurt timp, echipaje de poliţie, ambulanţă şi pompieri. Oamenii legii au reuşit să îl convingă pe bărbatul recalcitrant să coboare.

El a fost preluat de cadrele medicale de la Ambulanţă şi transportat la Secţia de Psihiatrie, pentru a fi evaluat de un specialist.

Cazul vine la doar câteva zile după ce un alt pacient, internat la etajul I în Spitalul Județean, a sărit la geamul salonului şi a aterizat pe acoperişul de la intrarea în spital, şi acesta fiind recuperat ulterior de cadrele medicale şi transportat la Psihiatrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS