9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn nou record de îmbolnăviri cu COVID-19, în România

Un nou record de îmbolnăviri cu COVID-19, în România

Valul patru al pandemiei înregistrează un nou record negativ: ultimul bilanț indică 2.648 de noi infectări. Din păcate, și numărul deceselor crește: încă 47 de români și-au pierdut viața. Managerul Institutului Matei Balș, Adrian Marinescu, avertizează că toate locurile din spital sunt ocupate.

,,Nu numai că nu sunt locuri la terapie intensivă, în momentul în care se eliberează aceste locuri, din diverse considerente, ele se ocupă cu pacienții cu forme severe tot din spital. Ceea ce este și mai grav este că toate locurile din spital, în momentul de față sunt ocupate, iar ceea ce se eliberează în prima parte a zilei se ocupă imediat, tocmai că sunt pacienți în așteptare și au nevoie de internare’’, a precizat Adrian Marinescu, managerul Institutului Matei Balș, la Realitatea PLUS.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a declarat că nu este exclus să ajungem iar la zece mii de cazuri noi pe zi, iar medicii avertizează că nu mai au unde să interneze pacienții cu forme grave de COVID. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS