Acasă Local Grav accident rutier la Iancu Jianu, cu trei victime

Grav accident rutier la Iancu Jianu, cu trei victime

-

Un grav accident rutier s-a petrecut, în această după-amiază, pe Drumul Județean 643, în localitatea Iancu Jianu. Două autoturisme, în care se aflau trei persoane, s-au ciocnit violent. În urma impactului unul dintre șoferi a rămas încarcerat.

Echipajul SMURD a preluat bărbatul încarcerat, în vârstă de 49 de ani, din comuna Iancu Jianu, cu traumatism toracic, traumatism de șold și plagă la membrul inferior drept, și a fost transportat la Spitalul Balș, stabilizat și transferat la UPU Slatina.

Ceilalți doi bărbați, unul în vârstă de 28 de ani, din comuna Laloșu, județul Vâlcea, cu traumatism cranio-facial și celălalt în vârstă de 24 de ani, din aceeași localitate, cu fractură deschisă la membrul inferior stâng și traumatism de bazin, au fost preluați de echipajele Serviciului Județean de Ambulanță Olt.

Bărbatul în vârstă de 28 ani a fost transportat la UPU Slatina, iar cel în vârstă de 24 de ani la UPU Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

Şoferul care a distrus Urgenţa cu maşina, condamnat definitiv

Magistraţii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât să-l condamne la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare pe bărbatul care a trecut cu maşina prin uşile Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU).