Acasă Actualitate Morţi şi răniţi, între care jucători, la un meci de fotbal în...

Morţi şi răniţi, între care jucători, la un meci de fotbal în Honduras

-

Cel puţin trei morţi şi mai multe persoane au fost rănite în cadrul incidentelor care au avut loc la meciul Olimpia – Motagua, din campionatului Hondurasului, informează AFP, conform News.ro.

Incidentele au izbucnit după ce autocarul oaspeţilor a fost atacat cu sticle şi pietre de fanii echipei Olimpia, în apropierea Stadionului Naţional din Tegucigalpa.
Trei jucători ai echipei Motagua au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind spitalizaţi.

10.000 de spectatori pe stadion

Pe stadion erau deja peste 10.000 de spectatori, care au fost anunţaţi că meciul nu se va mai disputa, moment în care au început confruntări între fani adverşi. Porţile stadionului s-au deschis şi suporterii au încercat să părăsească arena, dar au intrat într-o busculadă cu forţele de ordine, în număr de 5.000, care au intervenit folosind gaze lacrimogene.

În învălmăşeala creată, cel puţin trei persoane şi-au pierdut viaţa şi altele au fost grav rănite.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.