31.8 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean acuzat că a jefuit două femei, la judecată

Craiovean acuzat că a jefuit două femei, la judecată

Procurorii craioveni au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui bărbat de 33 de ani, acuzat de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie. Potrivit oamenilor legii, pe 12 aprilie, bărbatul de 33 de ani a tâlhărit două femei. Uneia i-a smuls un lanț de aur de la gât, iar alteia i-a furat 1.200 de lei. Agresorul a fost identificat de un polițist aflat în timpul liber, la câteva ore după comiterea faptelor.

Oamenii legii au explicat că infracțiunile au fost comise pe 12 aprilie, în Craiova.
”În cursul zilei de 12 aprilie, în jurul orei 16.40, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, o persoană necunoscută de sex bărbătesc, în timp ce se afla pe strada Barbu Lăzăreanu, ar fi smuls o bijuterie de aur de la gâtul unei femei de 64 de ani. De asemenea, pe bulevardul Dacia, ar fi smuls suma de 1.200 de lei din mâna unei femei de 57 de ani.

La nivelul secției a fost constituit un colectiv de polițiști pentru prinderea bărbatului, semnalmentele fiind transmise tuturor polițiștilor aflați în serviciu. În jurul orei 20.30, pe baza semnalmentelor oferite, subcomisar de poliție Iova Valentin, împuternicit adjunctul șefului Secției 1 Poliție Craiova, aflat în timpul liber, l-a reperat pe bănuit pe strada Maria Tănase. A fost solicitat sprijinul patrulelor de ordine publică, iar cel în cauză a fost imobilizat și încătușat”, au precizat oamenii legii.

Craiovean acuzat că a jefuit două femei, trimis în judecată

Ulterior, bărbatul de 33 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea a două infracțiuni de tâlhărie. Suspectul a fost reţinut de poliţiştii de la Secţia 4 Craiova. Polițiștii au reușit să recupereze mai bine de jumătate din prejudiciu. În cursul zilei de 13 aprilie, bărbatul a fost dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea procurorilor craioveni şi a dispus arestarea inculpatului pentru 30 de zile.

Măsura preventivă a fost prelungită de instanţă pe 29 aprilie şi 22 mai. La sfârşitul lunii aprilie, anchetatorii au dispus trimiterea în judecată a bărbatului de 33 de ani. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Craiova şi urmează să intre în procedură de cameră preliminară. Luni, pe 20 mai, acelaşi bărbat a fost trimis în judecată într-un alt dosar de tâlhărie. Acest dosar a fost înregistrat tot pe rolul Judecătoriei Craiova.

Citeşte şi: Tânăr judecat pentru al doilea omor, ţinut după gratii de instanţă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS