19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn mort şi un rănit după ce un şofer beat, fără permis şi cu plăcuţe false a intrat cu maşina într-un stâlp

Un mort şi un rănit după ce un şofer beat, fără permis şi cu plăcuţe false a intrat cu maşina într-un stâlp

O persoană a murit şi o alta a fost rănită după ce un şofer beat, fără permis şi cu plăcuţe de înmatriculare false a intrat cu maşina într-un stâlp. Accidentul s-a produs miercuri în satul Partizani din județul Tulcea.

Un bărbat, de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dunării din sat, a pierdut controlul autoturismului şi a intrat într-un stâlp din afara carosabilului.

O femeie de 70 de ani, pasageră în autoturism, a murit. Un alt pasager a fost rănit şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Tulcea.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost transportat cu o ambulanţă la spitalul din Tulcea pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor în bazele de date, a reieșit că acesta nu deține permis de conducere, autoturismul nu este înmatriculat, iar numărul de înmatriculare al autovehiculului este fals.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul având numărul de înmatriculare fals. 

Citeşte şi: Bătrân omorât în curtea casei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS