13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Traficul rutier, blocat pe DN 6, la Răcarii de Sus. O femeie și-a pierdut viața

Dolj: Traficul rutier, blocat pe DN 6, la Răcarii de Sus. O femeie și-a pierdut viața

UPDATE: Un autocamion a lovit remorca de semnalizare luminoasă care atenţiona participanţii la trafic că se efectueazaă lucrări în zona drumului public de către angajaţii de la DRDP. Autocamionul a împins remorca cu tot cu maşina de la DRDP la aproximativ 30 de metri. A lovit utilajul cu care se efectuau lucrările de colmatări. „A lovit doi dintre angajați. Din păcate, pentru unul dintre ei nu s-a mai putut face nimic. Cel de-al doilea a fost transportat de urgență la spital. Lucrările erau semnalizate corespunzător. Angajaţii erau însoţiţi, tocmai pentru a nu avea astfel de probleme, de acele remorci de semnalizare cu săgeţi luminoase, vizibile de la distanţă foarte mare“, a declarat Cristi Tudor, reprezentant al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași.

„Din primele cercetări la faţa locului, oamenii legii au constatat faptul că, un bărbat, de 68 de ani, cetățean bulgar, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule (TIR) pe DN 6, în localitatea Răcarii de Sus, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune față-spate cu o autoutilitară pe care a proiectat-o în două persoane, o femeie de 45 de ani și un bărbat de 54 de ani, ce efectuau lucrări de întreținere a carosabilului, pe banda 1“, potrivit IPJ Dolj.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În continuare, polițiștii desfășoară activități pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Potrivit ISU Dolj, în accident și-a pierdut viața o femeie, cealaltă victimă este un bărbat.

Inspectoratul Județean de Poliție Dolj a anunțat că în acest moment, traficul rutier pe DN 6, în localitatea Răcarii de Sus, este blocat. În zonă s-a petrecut un accident rutier.

Polițiștii de află la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului și fluidizarea traficului.

Polițiștii recomandă să manifestați atenție și prudență în trafic și să respectați indicațiile polițiștilor.

Citește și: Expoziții, ateliere, paradă de modă la Târgul de Paște și la Galeriile „Cromatic“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS