18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTrei copii din Bacău au furat o maşină. Au fost prinşi la Nădlac

Trei copii din Bacău au furat o maşină. Au fost prinşi la Nădlac

Trei copii de 15 ani din Bacău, între care unul căutat de autorităţi, au fost urmăriţi în trafic de poliţiştii din oraşul Nădlac. Ei se aflau într-o maşină care a fost furată tot din Bacău pe 7 aprilie.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, minorii au fost observaţi în trafic în timpul unei acţiuni care a avut loc în Nădlac.

„La vederea unui echipaj, un autoturism şi-a schimbat direcţia de deplasare, poliţiştii pornind în urmărirea acestuia. Autoturismul a fost găsit într-o parcare din apropiere, iar trei tineri, la scurt timp, în localitate. Din cercetări, s-a stabilit că autoturismul ar fi fost condus de un minor de 15 ani, din judeţul Bacău. Acesta călătorea însoţit de alţi doi minori, de 15 ani, din acelaşi judeţ. Autoturismul figurează sustras din judeţul Bacău, din data de 7 aprilie. Minorul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a transmis IPJ Arad.

Unul dintre cei trei adolescenţi figura în bazele de date ca fiind căutat de autorităţi.

Adolescenţii au fost internaţi într-un centru al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad. Poliţiştii continuă cercetările.

Citeşte şi: (VIDEO) S-a reunit cu familia ei după 52 de ani de când a fost răpită de pe stradă la 4 ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS