22.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) S-a reunit cu familia ei după 52 de ani de când a fost răpită de pe stradă la 4 ani

(VIDEO) S-a reunit cu familia ei după 52 de ani de când a fost răpită de pe stradă la 4 ani

-

O femeie din Columbia s-a reunit cu familia ei după ce a fost răpită în urmă cu 52 de ani, potrivit Daily Mail.

Aura Guerrero avea doar patru ani când a fost răpită în 1972 în Bravo Páez, un cartier din partea de sud a capitalei Bogota.

Acum, ea s-a reunit cu fratele ei după ce cei doi s-au conectat pe Facebook în timp ce își căuta familia adevărată. Cei doi s-au îmbrățișat cald când s-au văzut pentru prima dată.
– Este un vis adevărat, spuse Aura.

Aura Guerrero și-a amintit că a mers pe jos până la un magazin de cartier din capitala columbiei, Bogotá, doar la un biscuit și a fost răpită de o femeie și apoi crescută de o altă familie
Aura Guerrero și-a amintit că a mers pe jos până la un magazin de cartier din capitala columbiei, Bogotá, doar la un biscuit și a fost răpită de o femeie și apoi crescută de o altă familieAura Guerrero și-a amintit că a mers pe jos până la un magazin de cartier din capitala columbiei, Bogotá, doar la un biscuit și a fost răpită de o femeie și apoi crescută de o altă familie

Guerrero și-a amintit că a mers la magazinul din colț în urmă cu cinci decenii pentru a lua bomboane. O femeie, ale cărei trăsături și le amintește încă, a smuls-o de pe stradă, potrivit grupului de știri Noticias Caracol.

„Am ieșit să cumpăr o prăjitură și m-am dus la colțul care era un magazin de cartier”, a spus ea. „Când m-am întors, autobuzul era parcat. Trecea un bătrân, m-a speriat. M-am ascuns în spatele autobuzului, în timp ce bătrânul a trecut pe acolo și a sosit femeia care m-a răpit.
Răpitoarea, își amintește ea, era „înaltă, întunecată, cu părul lung și subțire”. A separat-o de familie pentru că tatăl ei i-a respins interesul amoros.

Guerrero a spus că femeia a petrecut mult timp mergând cu ea până au ajuns la o stație de autobuz. Răpitoarea a cumpărat un bilet dus dus către Villarica, un oraș din departamentul Tolima, la 111 mile sud-vest de capitală.

O familie necunoscută a crescut-o și a numit-o Gina. Avea în jur de cinci sau șase ani când câștiga bani livrând prânzuri pentru a acoperi costul achiziționării caietelor de școală. Până la vârsta de 12 ani trăia singură și își plătea chiria în orașul Restrepo.

Au căutat-o din oraş în oraş

Între timp, Fidencio și părinții lui se mutau din oraș în oraș în căutarea ei, schimbându-și locuința de fiecare dată când exista o nouă pistă.

Fidencio Guerrero a declarat pentru Noticias Caracol că, datorită Facebook-ului, a aflat despre o campanie pe rețelele de socializare care l-a reunit cu sora lui, care a fost răpită în 1972
Fidencio Guerrero a declarat pentru Noticias Caracol că, datorită Facebook-ului, a aflat despre o campanie pe rețelele de socializare care l-a reunit cu sora lui, care a fost răpită în 1972

„Am devenit ca țiganii. Acolo unde s-a spus că a fost o fată dispărută, noi am fost acolo. Studiam într+un oraş o lună, dacă apărea o pistă nouă, plecam din nou. Asta a fost viața noastră vreo șase sau șapte ani. Mama nu a încetat niciodată să o caute”, a spus Fidencio pentru Noticias Caracol.

Fraţii s-au reunit. Părinţii au murit

Aura a cerut ajutorul consilierului din Bogota, Julián Espinosa, care a folosit prezența pe rețelele de socializare pentru a o ajuta să-și găsească familia biologică.

Fidencio, care intră rar pe pagina sa de Facebook, a primit un mesaj despre o femeie care își căuta rudele. Și-a recunoscut imediat mama și a știut că în sfârșit și-a găsit sora.

Aura tânjea să se reîntâlnească cu părinții ei, dar din păcate aceştia au murit. Reîntâlnirea cu fratele ei a meritat orice efort..„Este ceva minunat pe care numai Dumnezeu îl poate face”, a spus ea. „A pus oamenii, momentele, a pus totul pentru a-mi putea găsi familia”.
Frații plănuiesc să sărbătorească împreună Ziua Mamei și Ziua Tatălui și abia așteaptă să împărtășească povești la masa de Crăciun.
„Anul acesta va fi mai special pentru că ea este aici și pentru că suntem compleţi”, a spus Fidencio.

Citește și: Primăria Craiova vrea studiu de trafic în cazul tramvaielor din oraş. Firma care se ocupă, „abonată“ la contracte cu primăriile

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Urmează noi evacuări ale populației la Slănic

Autoritățile din Prahova vor să facă noi evacuări ale...

ȘTIRI GdS