19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn şofer a murit după ce a intrat într-un stâlp când fugea de poliţie

Un şofer a murit după ce a intrat într-un stâlp când fugea de poliţie

Un şofer, de 50 de ani, din Roşiorii de Vede, care a refuzat să oprească maşina la semnalele poliţiştilor, a murit după ce a intrat cu vehiculul într-un stâlp, scrie News.ro.

    „În ziua de 10 aprilie, în jurul orei 02.20, o patrulă de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Roşiori de Vede, în timp ce se afla în serviciul de patrulare pe strada Dunării, din localitate, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, echipajul procedând la urmărire autovehiculului, autospeciala de poliţie având semnalele luminoase şi acustice în funcţiune”, a transmis, miercuri, IPJ Teleorman. 

    Într-o intersecţie, şoferul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, vehiculul intrând în coliziune frontală cu un stâlp din beton. Bărbatul şi-a pierdut viaţa în urma impactului.

    Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

    Citeşte şi: Gorj: Razii ale poliției la depozitele de deșeuri periculoase

    ȘTIRI VIDEO GdS

    ȘTIRI GdS