22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânăra care şi-a ucis prietena şi i-a pus trupul într-un geamantan, condamnată la 15 ani de închisoare 

Tânăra care şi-a ucis prietena şi i-a pus trupul într-un geamantan, condamnată la 15 ani de închisoare 

Tânăra care şi-a ucis prietena, la Mangalia, vara trecută, i-a pus trupul într-un geamantan şi l-a abandonat în parc, a fost condamnată la 15 ani şi trei luni de închisoare. Decizia Tribunalului Constanţa nu este definitivă.

În vara lui 2023, tânăra şi-a ucis prietena într-un hotel din Saturn. Tribunalul Constanţa a dat, miercuri, sentinţa în dosar, potrivit news.ro.

Instanţa a condamnat-o pe Loredana Ionela Atănăsoaie la 15 ani şi trei luni de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de omor, furt calificat, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi de operaţiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar.  Instanţa a mai decis că tânăra trebuie să achite 75.000 de euro, daune morale, către mama victimei. 

Decizia Tribunalului Constanţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de zece zile. 

Instanţa s-a orientat către un minim de pedeapsă

Adrian Cuculis, avocatul mamei tinerei ucise, a declarat că instanţa s-a orientat către un minim de pedeapsă şi nu către un maxim. 

“Criminala fetei din Saturn care a omorât-o, ascuns-o în geamantan şi apoi a lăsat-o sub o bancă într-un parc din Mangalia a fost condamnată la 15 ani şi 3 luni de închisoare şi 75000 euro daune morale.

În principal, din câte observ, instanţa s-a orientat către minim de pedeapsă şi nu către un maxim de pedeapsă iar în funcţie de dorinţele familiei urmează să depunem apel sau din contră să rămânem la soluţia aceasta”, a declarat avocatul Adrian Cuculis. 

Loredana Ionela Atănăsoaie a fost trimisă în judecată la sfârşitul anului trecut. 

Citeşte şi: Craiovean reţinut pentru trafic de minori

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS