18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞofer grav rănit după ce a intrat cu maşina într-un autoturism parcat

Şofer grav rănit după ce a intrat cu maşina într-un autoturism parcat

Un şofer de 21 de ani a fost grav rănit, după ce a intrat cu maşina într-un autoturism parcat. Accidentul a avut loc miercuri noapte pe raza comunei vasluiene Muntenii de Jos.

Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere din zona accidentului se vede cum un autoturism circulă cu viteză dinspre Vaslui către Crasna. La un moment dat, șoferul pierde controlul volanului, loveşte un autoturism parcat pe marginea drumului şi se roteşte de câteva ori pe carosabil.

Şoferul de 21 de ani a rămas încarcerat, cu multiple traumatisme şi în stare de seminconştienţă. A fost scos de pompieri şi transportat la Unitatea de Primiri Urgențe de la SJU Vaslui.

Pompierii militari au asigurat și măsuri PSI, întrucât cel de-al doilea autoturism implicat în accident a lovit o țeavă pentru transportul și distribuția gazelor naturale.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanţelor producerii acestui accident rutier, din primele verificări rezultând că evenimentul s-ar fi produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare.

Citeşte şi: Fetiţa de 2 ani dată dispărută în Serbia ar fi murit într-un accident de maşină

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS