19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Danka, fetiţa de 2 ani dispărută, pe lista persoanelor căutate prin Interpol

(VIDEO) Danka, fetiţa de 2 ani dispărută, pe lista persoanelor căutate prin Interpol

În secțiunea avizelor galbene ale Interpol, care sunt emise pentru persoanele dispărute, se afla și o fată Danka Ilić. Aceasta a dispărut în urmă cu șapte zile în vecinătatea Bor, iar descrierea ei detaliată, precum și numele părinților, erau date pe site.

Ca semne particulare, Danka are un neg pe lobul lob urechii stângi și o aluniță de formă neregulată pe brațul stâng, ușor închis la culoare, s-a anunțat pe site-ul Interpol.

Pe site sunt trecute datele de contact ale părinţilor Miloš Ilić și Ivana Dragomirović, potrivit Sarajevo Times.

Avizele galbene Interpol sunt emise pentru a ajuta la localizarea persoanelor dispărute, adesea minori, sau pentru a ajuta la identificarea persoanelor care nu pot fi identificate.

Se pare că Danka a fost văzută în Austria

Ambasada Serbiei în Austria a lansat un apel către cetățeni. Dacă recunosc o fetiță de doi ani pe teritoriul Austriei, să informeze imediat Ambasada, poliția austriacă sau Ministerul Afacerilor Interne al Serbiei. Serviciul penal al provinciei Viena a demarat o anchetă în cazul dispariției fetei din Bor. Se pare că un bărbat ar fi văzut-o în capitala Austriei.

Apelul a fost publicat pe contul Ambasadei de pe rețeaua de socializare „X”.

„Un cetățean sârb care locuiește la Viena, conform propriilor declarații, a declarat că ar fi văzut o fată care a dispărut în Serbia însoțită de două femei la o stație de tramvai din centrul orașului pe 30 de martie, în jurul orei 20:00. A contactat în acest sens autorităţile sârbe din Austria, care au apelat la poliția vineză cu o cerere de anchetă”, a precizat poliția vieneză. Martorul a fost audiat.

Danka Ilić, de doi ani, din Bor, a dispărut pe 26 de martie, iar căutarea ei continuă de atunci. Danka Ilić are părul castaniu, ochii căprui și are aproximativ 85 de centimetri înălțime.

Citeşte şi: (VIDEO) Orient Express La Dolce Vita îşi începe cursele

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS