32.8 C
Craiova
duminică, 14 iulie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUcisă de soț în scara blocului în care locuia

Ucisă de soț în scara blocului în care locuia

O femeie, de 52 de ani, a murit, miercuri seară, la intrarea în scara blocului în care locuia, în Botoşani, având o plagă tăiată la nivelul gâtului.

Fiica ei a fost cea care a sunat la numărul de urgenţe 112, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au găsit pe atacator care este şi soţul victimei.

”Poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o tânără, din municipiul Botoşani, că mama sa a fost înjunghiată, la intrarea în scara blocului. Echipajul direcţionat la faţa locului a identificat victima în locul indicat de apelantă. Aceasta prezenta o plagă tăiată la nivelul gâtului. Echipajul medical solicitat să intervină a constatat decesul acesteia”, a transmis IPJ Botoşani.

Poliţiştii l-au identificat imediat pe soţul victimei ca fiind atacatorul. 

A fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat, de 55 de ani, soţul victimei. Faţă de bărbat era emis un ordin de protecţie, din luna martie a.c. „Bărbatul prezenta răni superficiale la nivelul pieptului. Din primele verificări a reieşit faptul că acesta şi le-ar fi creat singur”, a precizat IPJ Botoşani.

În acest moment el se află la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale, urmând ca, ulterior, să fie dus la sediul poliţiei.

Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Citește și: Craiovenii îşi vor putea plăti taxele şi impozitele la terminale self-pay

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS