13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Apartament distrus într-un incendiu violent la Târgu Jiu. Un bărbat s-a intoxicat cu monoxid de carbon

(VIDEO) Apartament distrus într-un incendiu violent la Târgu Jiu. Un bărbat s-a intoxicat cu monoxid de carbon

-

Un incendiu violent a distrus azi-noapte un apartament situat într-un bloc din centrul orașului Târgu Jiu. Un bărbat aflat în locuință s-a intoxicat cu monoxid de carbon și a fost transportat la spital.
„Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un incendiu produs la un apartament situat la etajul 1 al unui bloc de pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu din minicipiul Târgu Jiu.

La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoplatformă pentru lucru la înălțimi și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și 2 ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.

Echipajele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta violent la imobil, cu degajări mari de fum și posibilitate de propagare.
S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului concomitent cu operațiunile de recunoaștere pentru identificarea eventualelor victime.

Într-una dintre încăperile imobilului, o persoană de sex masculin de 42 de ani a fost surprinsă de incendiu. Bărbatul era inconștienț, intoxicat cu monoxid de carbon.
Bărbatul a fost evacuat, i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din fericire reușindu-se stabilizarea acestuia. Ulterior a fost transportat la UPU Târgu Jiu.
Incendiul a fost lichidat la timp, evitându-se propagarea la întreaga construcție.
Cauza probabilă a incendiului o reprezintă un redresor lăsat sub tensiune și nesupravegheat”, potrivit lui Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.

Citește și: Trei răniți după coliziunea dintre un microbuz și un tir

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Şofer de la Protecţia Copilului, judecat pentru trafic de...

Procurorii doljeni au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat de 58 de ani, şofer în cadrul DGASPC Dolj, acuzat de trafic de influenţă. Potrivit oamenilor legii, suspectul ar fi cerut unei persoane 5.500 de euro, din care a primit 4.500 de euro. În schimbul banilor, bărbatul ar fi promis că intervine pe lângă angajaţii instituţiei pentru urgentarea unei cereri de adopţie a unei minore.

ȘTIRI GdS