12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentȘofer aruncat din mașină în urma unui accident, găsit abia după câteva ore

Șofer aruncat din mașină în urma unui accident, găsit abia după câteva ore

Un șofer de 20 de ani, aruncat din mașină în urma unui accident, a fost găsit abia după câteva ore, când era prea târziu să mai poată fi ajutat. Poliția Județeană Alba efectuează o anchetă internă, ca să lămurească de ce agenții care au ajuns în locul accidentului nu au văzut șoferul.

Primul apel la 112 a fost înregistrat vineri dimineață, la 4.15. Polițiștii din Sebeș au fost anunțati de un paznic din zonă că a auzit un zgomot puternic și o mașină a ajuns într-un șanț pe strada 1 Mai din Petrești.

Un șofer, de 20 de ani, din Petrești, conducea un Volkswagen Passat, din direcția Sebeș spre Petrești. În dreptul unei hale, ar fi pierdut controlul autoturismului. Atunci a intrat pe un podeț, iar ulterior a ajuns pe malul de pământ.

Când a ajuns pe mal, mașina s-ar fi rostogolit de două ori, apoi a căzut înapoi pe patru roți. O primă ipoteză este că șoferul ar fi fost proiectat în afara mașinii după a doua rostogolire.

Trupul ar fi fost aruncat în jur de 12 metri, în apropierea unui stâlp de înaltă tensiune, într-o zonă cu vegetație uscată deasă.

Polițiștii nu au găsit șoferul

După apelul la 112, la fața locului s-a prezentat un echipaj format dintr-un polițist și jandarm. Aceștia ar fi ajuns în jurul orei 4.20. Au găsit mașina, accidentată, dar nu au descoperit trupul tânărului.

Potrivit reprezentaților IPJ Alba, oamenii legii au mers și la spital pentru a verifica dacă șoferul s-ar fi aflat la unitatea medicală pentru a primi îngrijiri.

În tot acest timp, trupul tânărului era în spatele mașinii, în zona cu vegetație uscată.

Șoferul, descoperit după patru ore

În jurul orei 7.45, trupul șoferului a fost descoperit de câțiva cetățeni, în vegetația uscată. Aceștia au sunat la 112, iar un echipaj al Pompierilor din Sebeș s-a prezentat la fața locului.

Tânărul prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru a cerceta modul în care s-a produs accidentul rutier.

Potrivit IPJ Alba, se cercetează toate aspectele în care s-a produs accidentul, inclusiv modul în care a intervenit echipajul mixt la fața locului. Rămâne de văzut dacă tânărul de 20 de ani ar fi putut fi salvat în cazul în care era găsit mai repede.

Citește și: Gorj: Grupare care vindea droguri elevilor, anihilată

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS