9.5 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment„Regele etnobotanicelor” a fost adus în țară

„Regele etnobotanicelor” a fost adus în țară

Alin Rotaru, cunoscut drept „regele etnobotanicelor”, a fost adus în țară, joi, având de executat 5 ani și 4 luni de închisoare după ce a sechestrat și violat două minore.

„Regele etnobotanicelor a fost adus în țară din Spania, Rotaru Alin e numele lui. A fost condamnat la 5 ani și 4 luni de închisoare pentru viol. În acest moment se află în penitenciarul din România. El este una dintre cele aproximativ 70.000 de persoane înscrise în registrul agresorilor sexuali”, a declarat ministrul Justiției, Alina Gorghiu.

A ținut captive timp de 7 ore două minore

În iulie 2023, acesta a ținut captive timp de 7 ore două minore, într-un apartament din București, unde le-a abuzat fizic sub amenințarea armei. Copilele au fost obligate să întrețină relații sexuale între ele, poteivit stirileprotv.ro.

Poliția Națională din Spania a descoperit că acesta folosea o identitate falsă din 2021, de când se stabilise în Barcelona.

În plus, în 2009, Alin Rotaru a vândut mai mult de 4 kilograme de canabis, iar în 2021 a fost condamnat la 5 ani și 4 luni de închisoare pentru această infracțiune.

Românul și-a deschis o platformă de televiziune online

Cu banii pe care i-a câștigat din vânzarea de droguri, românul și-a deschis o platformă de televiziune online, Spice TV, și a piratat emisiuni sportive, provocând mari pierderi televiziunilor din România și din alte țări, mai transmite sursa citată.

Citeşte şi: 18 școli din Gorj vor beneficia de Programul „Masă sănătoasă”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS