17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentSecretarul Primăriei Târgu Jiu, prins băut la volan

Secretarul Primăriei Târgu Jiu, prins băut la volan

Secretarul Primăriei Târgu Jiu, Constantin Răduțoiu, este cercetat penal de polițiștii gorjeni, pentru conducere sub influența alcoolului. Responsabilul cu legalitatea actelor din Primăria Târgu Jiu a fost prins de polițiști în momentul în care a plecat cu mașina din fața Primăriei, la terminarea programului de lucru. Alcoolemia era de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 13 februarie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier au depistat un bărbat de 59 de ani, din localitatea Ursați, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Constantin Brâncuși, din municipiu, având o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de o persoană care se află sub influența alcoolului”, conform Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

Constantin Răduțoiu a declarat că a consumat alcool, însă nu în sediul primăriei. Acesta mai susține că regretă ce s-a întâmplat și că va răspunde pentru fapta sa. Bănuiește că cineva din anturajul său i-a sesizat pe polițiști, pentru că a fost oprit imediat după ce s-a urcat în mașină.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS