17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn şofer începător a murit după ce a derapat şi a intrat cu maşina în stâlp

Un şofer începător a murit după ce a derapat şi a intrat cu maşina în stâlp

Un şofer de 18 ani a murit după ce a derapat şi a intrat cu maşina într-un stâlp de pe Șoseaua Antiaeriană din Bucureşti. Tânărul luase permisul de conducere în urmă cu o lună. 

Primele date arată că tânărul a pierdut controlul volanului când a încercat să evite un autoturism care a intrat pe șosea de pe un drum lăturalnic şi nu i-a acordat prioritate. Mașina lui nu era echipată cu anvelope de iarnă. Cum temperatura scăzuse sub 0 grade Celsius, în zona carosabilul era alunecos.

Proprietarul unei case din apropiere a auzit o bubuitură şi a sunat primul la 112.

Șoferul a rămas captiv printre fiare și a fost nevoie de intervenția celor de la descarcerare. Pompierii s-au chinuit minute în șir să-l scoată din mașina care aproape că s-a rupt în două. Medicii au depus eforturi uriașe pentru a-l salva pe băiat, dar în zadar.

Polițiștii desfășoară acum o anchetă pentru a stabili cum s-a întâmplat tragedia.

Şoseaua Antiaeriană este cunoscuta pentru accidentele grave care au avut loc in ultimii ani din cauza soferilor care au circulat cu viteza foarte mare. Cazul care a avut cel mai mare impact pentru oamenii din zonă s-a petrecut în octombire 2022, când un baiat de 19 ani a fost omorat pe trecerea de pietoni de catre un sofer vitezoman. Au urmat zile intregi de proteste în care in care oamenii au cerut autorităţilor instalarea unui semafor. 

Citeşte şi: Continuă lucrările la Varianta Ocolitoare a municipiului Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS