12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTragedie fără margini: 6 trupuri găsite carbonizate în urma incendiului de la pensiunea Ferma Dacilor din Prahova

Tragedie fără margini: 6 trupuri găsite carbonizate în urma incendiului de la pensiunea Ferma Dacilor din Prahova

Șase trupuri carbonizate, inclusiv cel al unui copil, au fost găsite de către salvatori în pensiunea Ferma Dacilor, care a luat foc în localitatea Tohani, din judeţul Prahova. Conform ISU, în incintă se aflau 22 de persoane, opt fiind date dispărute inițial. La ora transmiterii acestei ştiri continuă acţiunea de căutare a celorlalte două persoane diuspărute. Pensiunea nu avea autorizaţie de securitate la incendiu.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova a preluat ancheta privind incendiul de la Ferma Dacilor

Flăcările care au cuprins pensiunea de la Tohani s-au extins pe o suprafaţă de aproximativ o mie de metri pătraţi, iar acoperişul pensiunii s-a prăbuşit. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova a preluat coordonarea anchetei deschise după incendiul de la pensiunea Ferma Dacilor din Tohani. Infracţiunile vizate sunt de ucidere din culpă şi distrugere.

Ferma Dacilor, amenajată într-un fost grajd

Omul de afaceri Cornel Dinicu, care a pus bazele pensiunii arse, Ferma Dacilor, declara, într-un interviu acordat în 13 decembrie portalului online Observatorul Prahovean, că zona în care a construit Ferma Dacilor era „o râpă”, aşa cum i-a spus unii dintre apropiaţi. Afacerea a început prin amenajarea unui grajd, care a fost transformat în restaurant şi unitate de cazare. 

Citește și: Urmașul lui Kevin, din Singur Acasă: Un copil de 6 ani a fost urcat în avionul greșit

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS