13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentSoacra lui Cătălin Cherecheş rămâne în arest preventiv. Socrul, în arest la domiciliu

Soacra lui Cătălin Cherecheş rămâne în arest preventiv. Socrul, în arest la domiciliu

Curtea de Apel Târgu Mureş a desfiinţat parţial, miercuri, încheierea penală a Tribunalului Mureş şi a decis ca soacra lui Cătălin Cherecheş să rămână în arest preventiv, în timp ce soţul ei va sta în arest la domiciliu, la Reghin, în dosarul în care procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie susţin că ar fi încercat să ofere o sumă de bani rudei unui judecător, astfel încât acesta să pronunţe o soluţie favorabilă într-un dosar de corupţie care îl viza pe edil, conform Agerpres.

„În temeiul art. 205 C. pr. pen. admite contestaţia Parchetului de pe lângă ÎCCJ – DNA – Serviciul Teritorial Tg. Mureş împotriva încheierii penale din data de 19.12.2023 din dosarul nr. 6574/102/2023/a1.1 al Tribunalului Mureş.

Desfiinţează parţial încheierea atacată şi rejudecă în limitele de mai jos cauza: Menţine măsura arestării preventive faţă de inculpata G.C., respingând cererea inculpatei de înlocuire a acestei măsuri cu arestul la domiciliu.

Înlătură dispoziţiile primei instanţe privitoare la înlocuirea arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu în ce o priveşte pe inculpata G.C..

Menţine, în rest, dispoziţiile din încheierea atacată, compatibile cu prezenta. În baza art. 275 alin. 3 C. pr. pen. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu în data de 20.12.2023″, se arată pe portalul Curţii de Apel Târgu Mureş.

Tribunalul Mureş a înlocuit, marţi, măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu pentru socrii primarului din Baia Mare.

Citeşte şi: Vânzările de autoturisme Dacia în Europa au crescut în noiembrie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS