17.3 C
Craiova
sâmbătă, 25 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPoliţist decedat în urma impactului dintre un microbuz şi un autoturism

Poliţist decedat în urma impactului dintre un microbuz şi un autoturism

Un tânăr de 23 de ani, din Craiova, agent de poliţie în cadrul IPJ Dolj, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident produs marţi dimineaţa, în comuna Bratovoești. Potrivit oamenilor legii, tânărul de 23 de ani a pierdut controlul direcţiei şi a intrat pe contrasens, unde a lovit frontal un microbuz care circula din sens opus.

Reprezentanţii IPJ Dolj au explicat că victima a decedat în urma impactului dintre un autoturism şi un microbuz.
„În cursul zilei de 19 decembrie, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 55, în localitatea Bratovoești. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ar fi intrat pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat, de 56 de ani. În urma evenimentului a rezultat decesul tânărului de 23 de ani, din municipiul Craiova”, au precizat poliţiştii doljeni.


Pompierii au trimis la locul accidentului o autospecială de descarcerare şi două echipaje SMURD. Din păcate, medicii nu au putut face nimic pentru tânărul de 23 de ani. Victima lucra la Postul de Poliţie Sadova, iar marţi dimineaţa mergea la serviciu.
Reprezentanţii ISU Dolj au mai precizat că două persoane, care erau conştiente şi cooperante, au refuzat să fie transportate la spital.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS