13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPercheziţii la locuinţele unor bărbaţi suspectaţi de mai multe furturi. Prejudiciul este de 100.000 de lei

Percheziţii la locuinţele unor bărbaţi suspectaţi de mai multe furturi. Prejudiciul este de 100.000 de lei

Mai multe percheziţii au fost făcute de poliţiştii din Constanţa la locuinţele unor bărbaţi suspectaţi de furturi din societăţi comerciale. Prejudiciul este de 100.000 de lei.

Unul dintre bărbaţi a fost prins la începutul săptămânii, în timpul unei urmăriri în care poliţiştii au tras focuri de armă. Alţi doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptelor s-au predat la Poliţie, cei trei fiind reţinuţi şi apoi arestaţi preventiv pentru 30 de zile.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat miercuri că poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Constanţa au făcut patru percheziţii la locuinţele a patru bărbaţi cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

Poliţiştii au stabilit că în perioada noiembrie – decembrie, aceştia au furat:

  • bunuri alimentare,
  • băuturi alcoolice,
  • ţigarete,
  • diverse sume de bani,
  • bijuterii din zece societăţi comerciale din judeţul Constanţa.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 100.000 de lei.
În urma percheziţiilor au fost găsite sumele de 200 de euro, 1.600 de lei şi un telefon mobil.
Ceilalţi trei bărbaţi cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor nu au fost găsiţi la domiciliu.
Poliţiştii au precizat că doi dintre ei s-au prezentat marţi, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Aceştia şi cel prins în cadrul acelei urmăriri au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ulterior au fost prezentaţi instanţei, care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: Vâlcea: Accident rutier în localitatea Mihăești

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS