13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDansatoare din cluburi de noapte, obligate să se culce cu clienții. Taximetriștii racolau clienți

Dansatoare din cluburi de noapte, obligate să se culce cu clienții. Taximetriștii racolau clienți

Zeci de poliţişti şi procurori DIICOT participă, duminică, la 17 percheziţii efectuate în Bucureşti, Ilfov şi Constanţa, într-un dosar de proxenetism.

Alarma a fost dată încă de la primele ore ale dimineţii, când oamenii legii au luat cu asalt mai multe locaţii din judeţele amintite. Sunt vizate inclusiv sediul şi punctele de lucru ale unor persoane juridice, scrie observatornews.ro.

Conform anchetatorilor, se fac verificări într-un dosar cu privire la săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Taximetriștii primeau comisioane pentru a racola clienți

Anchetatorii susţin că, încă din 2017, liderul grupării vizate şi alte trei persoane au convins mai multe tinere, angajate ca dansatoare la bară în diferite cluburi de noapte din Bucureşti şi Constanţa, să practice prostituţia.

Liderii grupării asigurau condiţiile necesare ca tinerele să practice prostituţia. Le puneau la dispoziţie camere în cadrul cluburilor respective şi le asigurau protecţia prin intermediul agenţilor de pază angajaţi la cluburile respective.

Mai mult, liderii grupării sunt acuzaţi că colectau sumele de bani obţinute din activitatea infracţională şi ofereau comisioane unor persoane, în special taximetrişti, care aduceau clienţi dornici să întreţină relaţii sexuale contra cost cu tinerele respective.

Cel puţin 20 de persoane urmează să fie audiate în acest dosar, la sediul DIICOT – Structura Centrală.

Citește și:

Mască vândută pentru 150 de euro, revândută cu peste 4 milioane de euro. Cazul a ajuns în instanță

Moaștele Sfintei Parascheva au adunat la Iași, în 24 de ore, populația unui orășel

Israel a început să evacueze așezări din apropierea graniței cu Gaza

Se răcește vremea. Aproape toată România, sub cod galben

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS