17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA murit încercând să salveze o oaie

A murit încercând să salveze o oaie

Un cioban român a vrut să salveze o oaie care a căzut într-o fântână și a căzut și el în apă. Tragedia s-a petrecut în Italia, potrivit www.stiridiaspora.ro.

Nenorocirea s-a petrecut când ciobanul, care era stabilit în Nato, își ducea oile la păscut. La un moment dat, una dintre ele a ieșit din turmă și a căzut într-o fântână. Bărbatul a încercat să o salveze, ar fi alunecat și a căzut în apă, potrivit Liberta.sicilia.it.

Echipele de salvare și paramedicii au sosit la fața locului și au scos trupul neînsuflețit al ciobanului din adâncul fântânii. Cu toate eforturile depuse pentru a-i salva viața, medicii nu au putut decât să constate decesul acestuia. Potrivit publicației Ragusa News, a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a recupera trupul neînsuflețit al românului. 

Autoritățile locale au deschis o anchetă pentru a clarifica circumstanțele exacte ale incidentului și pentru a evalua dacă măsuri suplimentare de siguranță sunt necesare pentru prevenirea unor tragedii similare în viitor.

Citește și: (VIDEO) China a lansat primul său tren de mare viteză deasupra apei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS