17.8 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat s-a aruncat de la etaj după ce a dat foc la apartament

Un bărbat s-a aruncat de la etaj după ce a dat foc la apartament

Un bărbat a sunat la poliție, marți, când a observat că unul dintre vecini s-a aruncat de la etaj și din apartamentul lui ieșea fum. Incidentul s-a produs în Voluntari.

Bărbatul avea în jur de 55 de ani şi locuia singur în apartament. Vecinii spun că acesta se comporta straniu în ultima perioadă. Oamenii din bloc cred că victima făcea parte dintr-o sectă și susțin că adesea făcea incantații în locuință.

Echipaje medicale, de polițiști și pompieri, au ajuns la fața locului. Medicii au efectuat manevre de resuscitare, dar nu au reușit să aducă la viața victima și au declarat decesul.
Pompierii aflați au stins incendiul, iar polițiștii efectuează verificări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Polițiștii au evacuat întregul bloc pana ce pompierii au constatat ca nu mai exista pericolul unui incendiu. Cauza pentru care bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor rămâne în continuare o enigmă. Din primele informații, victima nu a lasat niciun bilet de adio înainte să recurgă la gestul necugetat.

Citește și: Pasajul Electroputere are, din nou, restricţii de circulaţie. Promisiunea primarului, deşartă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS