24.1 C
Craiova
luni, 25 septembrie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentAccident mortal pe A1. Au fost implicate două tiruri și două autoturisme

Accident mortal pe A1. Au fost implicate două tiruri și două autoturisme

Un grav accident s-a petrecut, în această dimineață, pe A1, București-Pitești, , în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov. Patru autovehicule, dintre care două autotrenuri, au fost implicate într-o coliziune față-spate la kilometrul 17.

Unul dintre TIR-uri a intrat într-o mașină, a aruncat-o pe banda de urgență. Apoi a intrat într-un alt autoturism pe care l-a strivit între el și TIR-ul din față.

La fața locului acționează cinci ambulante SMURD si elicopter SMURD, o autospecială SABIF, descarcerare şi o autospecială de stingere.

În total sunt 12 persoane implicate. Dintre acestea, cinci victime sunt transportate la spital, o persoană a decedat (un bărbat). Alte şase persoane refuză transportul la unitatea spitalicească.

Unul dintre autoturisme a fost prins între cele două TIR-uri, iar intervenția este una dificilă.

Șoferul din a doua mașină este transportat la Spitalul Floreasca de un elicopter SMURD.
Într-unul dintre TIR-uri a fost găsit șoferul care a fost descarcerat, fiind conștient, dar urmează să fie transportat la spital. Șoferul celui de-al doilea este în stare bună, fără probleme medicale.

Traficul este blocat, fiind deviată circulația pe sensul către Capitală de la kilometrul 23, către Bolintin Deal, potrivit Centrului Infotrafic.

Citește și: Directorul adjunct al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, reținut

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS