9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi copii și doi adulți morţi după maşina lor a fost lovită de tren

Doi copii și doi adulți morţi după maşina lor a fost lovită de tren

Doi copii și doi adulți au murit după maşina lor a fost lovită de tren în judeţul Bacău. Mașina s-a rupt în două la trecerea la nivel cu calea ferată situată la ieșire din halta Orbeni, județul Bacău.

Purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, a transmis că trenul IR 1754, care circula în relația Suceava – București Nord, a surprins și lovit un autoturism aflat pe trecerea la nivel cu calea ferată, dotată cu semnalizare automată (SAT).

Pompierii băcăuani anunță că, în urma impactului, au rezultat patru victime, pentru care s-a declarat decesul. Este vorba despre doi minori și doi adulți.

Trenul IR 1754 a oprit în apropierea locului accidentului. Circulația feroviară între Hm Odorhei și Hm Sascut este închisă pe ambele fire. Traficul urmează să fie reluat după finalizarea demersurilor organelor abilitate.

„Menționez faptul că semnalizarea automată de la trecerea la nivel cu calea ferată funcționa în condiții normale. Următorul tren care este programat să tranziteze zona respectivă este IR 1543, în jurul orei 17.00. În acest moment circulația feroviară între Hm Odorhei și Hm Sascut este închisă pe ambele fire”, a adăugat Oana Brânzan.

Cazul a rămas în atenția poliției, care va stabili împrejurările care au condus la producerea evenimentului.

Citeşte şi: Copil de trei ani, căzut de la etajul 3. Mama a sunat la 112

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS