15.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean acuzat că şi-a violat fiica vitregă, după gratii

Craiovean acuzat că şi-a violat fiica vitregă, după gratii

Judecătoria Craiova a dispus, vineri, arestarea preventivă a unui bărbat de 34 de ani, din Craiova. Craioveanul este acuzat de viol, coruperea sexuală a minorilor şi violenţă în familei. Poliţiştii doleni au explicat că inculpatul ar fi agresat şi violat o minoră de 13 ani. Victima este este fiica vitregă a bărbatului.

Potrivit oamenilor legii, minora de 13 ani a fost agresată câteva zile la rând.
„La data de 6 iulie, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au reţinut pentru 24 de ore, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, coruperea sexuală a minorilor şi violenţă în familie.
În fapt, acesta este bănuit că în perioada 23-27 iunie, ar fi agresat-o fizic pe fiica vitregă, în vârstă de 13 ani. Prin constrângere ar fi determinat-o pe aceasta să întreţină relaţii sexuale cu el”, au precizat oamenii legii.
În cursul zilei de joi, bărbatul a fost dus la audieri. În aceeaşi zi, a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de viol, coruperea sexuală a minorilor şi violenţă în familie.
Vineri, inculpatul a fost dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a dispus arestarea bărbatului. Mandatul de arestare a fost emis pe o perioadă de 30 de zile.

Citeşte şi: 14 ani de puşcărie pentru violarea unei fetiţe de 9 ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS