12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPanică într-un avion. Un pasager ar fi deschis ușa în zbor 

Panică într-un avion. Un pasager ar fi deschis ușa în zbor 

Ușa unui avion al companiei Asiana Airlines s-a deschis în aer. Nouă pasageri au avut dificultăți de respirație, a relatat vineri Yonhap, citând oficiali de la aeroportul Daegu, potrivit CGTN. Un pasager este suspectat că a deschis ușa aeronavei.

Un avion al companiei Asiana Airlines a aterizat în siguranță vineri în orașul sud-coreean Daegu, după ce o ușă a aeronavei s-a deschis cu puțin timp înainte de a ajunge la aeroport, a declarat un purtător de cuvânt al companiei, informează Reuters.

Avionul a aterizat pe aeroportul din Daegu în jurul orei 12:40 p.m. (0340 GMT), după ce a plecat de pe insula Jeju cu o oră mai devreme, se arată în programul de zbor al aeroportului, notează Reuters.

Nimeni nu a fost rănit în incident

Nimeni nu a fost rănit în incident. Unii pasageri au fost duși la spital cu probleme de respirație din cauza șocului.

Nouă persoane au ajuns la un spital din apropiere, a declarat un oficial al departamentului de pompieri din Daegu pentru Reuters.

Poliția investighează incidentul

Purtătorul de cuvânt al companiei Asiana Airlines a declarat că sut autoritățile investighează modul în care s-a deschis ușa.

„Poliția investighează incidentul. Un pasager care stătea lângă ieșirea de urgență a declarat că a atins maneta acesteia”, a declarat oficialul.

Agenția de presă Yonhap relateză că polițiștii investighează un bărbat în vârstă de 30 de ani. Acesta este suspectat că a deschis ușa avionului cu forța cu puțin timp înainte de a ateriza pe aeroportul din Daegu.

Bărbatul a fost reținut imediat după ce aeronava a ajuns la sol în siguranță.

Citeşte şi: Decizie în premieră la Tribunalul Gorj cu privire la aplicarea Legii 197 la CEO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS