24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO mamă a doi copii, moartă după o liposucție

O mamă a doi copii, moartă după o liposucție

O mamă a doi copii a murit în timpul unei operații de liposucție, într-o clinică fără autorizație de funcționare, din Bogotá, Columbia. Chirurgul și complicele său sunt de negăsit, scrie Mirror.

Se pare că Rosalba Rodríguez a suferit operația într-un apartamente înregistrat ca birou fiscal al poliției. Presa locală susține că soțul chirurgului era ofițer de poliție.

Rosalba Rodríguez a fost influențată de cea mai bună prietenă să ia decizia de a se suferi intervenția chirurgicală. Ea știa că această clinică efectuează proceduri fără a avea acest drept, Ea s-a gândit că ar fi o opțiune mai puțin costisitoare din punct de vedere financiar față de o clinică înregistrată.

Cercetările continuă

„Nu aveau licențele și permisele corespunzătoare pentru a efectua procedura. A fost înșelată și manipulată din cauza educației precare. Ea nu a putut discerne situația după ce cea mai bună prietenă a ei i-a prezentat-o ​​chirurgului,”, a spus Milena Camargo, verișoara victimei.

La câteva ore după ce s-a prezentat la clinică, soțul victimei a primit un apel de la cea mai bună prietenă a ei. Îl anunța că Rosalba a fost internată, însă în urma operației, a decedat. Prietenii şi familia sunt în stare de şoc.

„O femeie, care se pare că se numește Katia, a efectuat această procedură fără a respecta standardele medicale. Rosalba și-a pierdut viața în timpul procedurii. Trupul ei a fost scos din clădire într-un sac, în jurul prânzulului”, a declarat Gloria Díaz Martínez, consilier local.

Cercetările în acest caz continuă.

Citește și: Darius Vâlcov s-a predat în Italia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS