10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMiliardari jefuiţi la hotelul Hilton din Londra de o menajeră româncă

Miliardari jefuiţi la hotelul Hilton din Londra de o menajeră româncă

O româncă a furat bijuterii şi ceasuri de lux de aproape 500.000 de euro dintr-un hotel de cinci stele din Londra. Aceasta a plâns în faţa judecătorilor, să o ierte, potrivit Mirror.

Tânăra de 23 de ani era cameristă la Hilton, în apropierea Palatului Buckingham. Aceasta a profitat că unii turişti nu încuiau în seif lucrurile de preţ. Aşa că a pus mâna, printre altele, pe două ceasuri care valorează împreună aproape 50.000 de euro, perle şi diamante.

Oaspeţi neglijenţi au lăsat la vedere şi carduri, cu care românca se duce la cumpărături într-un magazin de lângă hotel.

Sabrina a plâns în fața judecătorilor

Sabrina Rova a pledat vinovată. Tânăra a plâns în fața judecătorilor de la Tribunalul de Magistrați din Westminster atunci când și-a recunoscut faptele.

Făcea partea dintr-un „grup de crimă organizată”

Procurorul Alex Matthews a spus că, femeia de la curățenie face parte dintr-un „grup de crimă organizată”. Când a apărut în instanță, în noiembrie anul trecut, Sabrina Rova a putut fi văzută rugându-se în genunchi, în timp ce plângea. Rova a recunoscut furtul și fraudă de care a fost acuzată. Tânăra va rămâne în arest cel puțin până când magistrații vor da o sentință în acest caz, pe 5 aprilie.

Citeşte şi: Profesorii vor fi formaţi să recunoască elevii care consumă droguri

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS