12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFemeie ucisă și arsă într-un butoi de iubitul care se crede „vrăjitor”

Femeie ucisă și arsă într-un butoi de iubitul care se crede „vrăjitor”

O femeie a fost ucisă și arsă, pe 25 martie, într-un butoi de iubitul care se crede „vrăjitor”.

Cadavrul Lailei Vitoria Rocha Oliveira a fost găsit în interiorul unui butoi arzând în casa partenerului ei. Ea prezenta o rană înjunghiată în abdomen. Mama tinerei spune că suspectul s-a descris drept un „vrăjitor”.

O femeie de 21 de ani ale cărei rămășițe au fost găsite într-un butoi care ardea ar fi fost ucisă de iubitul ei „vrăjitor”.
Laila Vitoria Rocha Oliveira l-a întâlnit pe Andre Avila, partenerul ei, cu doar câteva luni în urmă. Pe rețelele de socializare, suspectul folosește numele Victor Samedi. El postează frecvent imagini cu draci, cranii, săbii și obiecte folosite pentru a comunica cu morții.

Cei doi locuiau împreună de 2 luni

Originară din Parauapebas, Brazilia, Rocha Oliveira a fost ucisă în casa suspectului din Porto Alegre, statul Rio Grande do Sul, .

Vecinii suspectului au sunat la poliție după ce au auzit țipete și zgomote puternice în noaptea presupusei crime, potrivit Daily Star.

După ce au ajuns la locul faptei, ofițerii au găsit cadavrul carbonizat al victimei în interiorul unui butoi în flăcări. Pe corpul victimei au fost descoperite multiple răni prin înjunghiere, printre care și una în abdomen.

Mama tinerei nu era de acord cu tânărul

Mama Lailei a declarat presei locale că tânăra se mutase în Porto Alegre în urmă cu aproximativ două luni. Fiica ei a început să se întâlnească cu un bărbat care spunea că este „vrăjitor”. Femeia a adăugat că i-a spus fiicei sale să fie atentă și să reflecteze asupra relației pe care o avea cu bărbatul.

Pe rețelele de socializare, suspectul folosește numele Victor Samedi

Avocatul suspectului, Jean Maicon Kruse, a negat acuzațiile de vrăjitorie aduse clientului său. „Inculpatul nu practică actele care i-au fost imputate de unele instituții de presă”.

Bărbatul este cercetat pentru crimă

Inculpatul „neagă vehement că faptele constatate în anchetă au motivații religioase și/sau că tânăra a fost ținută în închisoare privată”, a mai spus avocatul.

În prezent, autoritățile braziliene investighează moartea victimei ca feminicid, o infracțiune bazată pe gen, care se distinge de omucidere.

În ciuda interesului aparent manifestat de suspect pentru magia neagră, anchetatorii au anunțat că exclud orice legătură ]ntre crimă și un ritual religios.

Citeşte şi: (VIDEO) Un columbian logodit cu o păpuşă a anunţat „nașterea” celui de-al treilea copil

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS